Dan Petrescu este dispus să revină în Liga 1, dar nu din acest sezon, ci abia începând din vară.
”Nu-mi place să spun numele unei echipe! S-a speculat, voi, presa speculaţi. Eu vă las pe voi. Nu am avut nicio ofertă de la nimeni până acum şi nimic. Chiar dacă aş avea ofertă acum, am spus, nu aş vrea să îi dau curs până în vară!", a declarat Petrescu pentru Antena Sport.
"Deocamdată nu am nicio ofertă, dacă voi avea ofertă, e clar că mă voi gândi. Primordiali acum nu sunt banii. Contează să fie o echipă care vrea ceva. Şi mai ales dacă e în Anglia. Tot aşa, o echipă care vrea să promoveze, normal că m-ar interesa", a adăugat el.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
IERI LA 06:03
Dan Petrescu are în palmares patru titluri cucerite în Liga 1: unul cu Unirea Urziceni (2008/2009) și trei cu CFR (2017 - 2020).

Dan Petrescu a plecat din Turcia din motive personale

"Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. O perioadă nu mai pot să antrenez. După ce îmi rezolv problema, o să încerc să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân. A înţeles după ce i-am spus care este problema. M-am înţeles foarte bine cu ea şi nu am putut să termin ce a început.
Mă bucur că i-am lăsat într-o poziţie mai bună decât atunci când m-am dus acolo. Cred că este ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc pentru că e un challenge foarte greu", a declarat Petrescu după ce a plecat de la Kayserispor.
Dan Petrescu a fost instalat la cârma lui Kayserispor pe 11 ianuarie și avea planuri mari în campionatul Turciei. Totuși, tehnicianul român a rezistat acolo numai 8 meciuri, în care a înregistrat 2 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58