Dan Petrescu este dispus să revină în Liga 1, dar nu din acest sezon, ci abia începând din vară.
”Nu-mi place să spun numele unei echipe! S-a speculat, voi, presa speculaţi. Eu vă las pe voi. Nu am avut nicio ofertă de la nimeni până acum şi nimic. Chiar dacă aş avea ofertă acum, am spus, nu aş vrea să îi dau curs până în vară!", a declarat Petrescu pentru Antena Sport.
"Deocamdată nu am nicio ofertă, dacă voi avea ofertă, e clar că mă voi gândi. Primordiali acum nu sunt banii. Contează să fie o echipă care vrea ceva. Şi mai ales dacă e în Anglia. Tot aşa, o echipă care vrea să promoveze, normal că m-ar interesa", a adăugat el.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Dan Petrescu are în palmares patru titluri cucerite în Liga 1: unul cu Unirea Urziceni (2008/2009) și trei cu CFR (2017 - 2020).

Dan Petrescu a plecat din Turcia din motive personale

"Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. O perioadă nu mai pot să antrenez. După ce îmi rezolv problema, o să încerc să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân. A înţeles după ce i-am spus care este problema. M-am înţeles foarte bine cu ea şi nu am putut să termin ce a început.
Mă bucur că i-am lăsat într-o poziţie mai bună decât atunci când m-am dus acolo. Cred că este ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc pentru că e un challenge foarte greu", a declarat Petrescu după ce a plecat de la Kayserispor.
Dan Petrescu a fost instalat la cârma lui Kayserispor pe 11 ianuarie și avea planuri mari în campionatul Turciei. Totuși, tehnicianul român a rezistat acolo numai 8 meciuri, în care a înregistrat 2 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36