Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce rol are, de fapt, Alexandru Tudor la FCSB. Explicația hazlie a lui Vintilă

Cristian Mihală

Actualizat 08/11/2019 la 11:07 GMT+2

Venirea fostului arbitru Alexandru Tudor în staff-ul administrativ de la FCSB a creat numeroase polemici. Bogdan Vintilă a explicat cu ce îl ajută cel poreclit "Brad Pitt".

Alexandru Dan Tudor

Credit imagine: Reuters

În conferința de presă premergătoare partidei cu Botoșaniul, tehnicianul vicecampioanei a fost întrebat despre rolul lui Tudor în cadrul clubului. O fișă a postului nu există, "descălecarea" acestuia fiind văzută de mulți fără sens. Posibil să fie vorba de doar un capriciu al conducerii, lucru accentuat de răspunsul dat de antrenor.
Acesta e explicat că fostul arbitru e extrem de util, învățându-i pe jucători să fie fair-play pe teren, astfel încât să se ferească de cartonașe.
"Tudor e parte din club. Nu știu dacă e mâna dreaptă a patronului, e un prieten bun. El e un om normal, simplu, mă înțeleg foarte bine cu dânsul. Din punctul meu de vedere, el face parte din staff. El educă jucătorii în timpul antrenamentului în spiritul fair-play-ului. Am luat foarte multe cartonașe din cauza atitudinii. Asta face domnul Tudor, vorbește foarte mult cu fotbaliștii, îi educă în acest sens, să nu mai luăm cartonașe. Jucătorii trebuie să se obișnuiască un pic cu el. Așa cum te antrenezi, așa și joci", a spus fostul portar.

Vintilă, despre plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB

Debutul de săptămână a fost unul cu multe peripeții la FCSB, în condițiile în care Narcis Răducan, directorul sportiv al clubului, a decis să plece. Acesta a acuzat conducerea că îi impută lucruri puerile și a hotărât că ar fi mai bine să renunțe la rolul avut.
"Nu mă așteptam să plece Narcis. Dar este problema lui că a plecat, eu m-am înțeles foarte bine cu el. O despărțire nu e bună, am discutat și eu cu el, dar sunt discuții interne și nu le pot dezvălui", a mai spus tehnicianul de la FCSB, pentru ca apoi să admită că e nevoie de un înlocuitor pentru Narcis: "Este nevoie de o persoană care să fie alături de echipă".
Imediat după plecarea lui Răducan, au existat mai multe voci care au susținut că Mihai Stoica va reveni, unii fiind de părere că acesta chiar a orchestrat îndepărtarea lui Narcis. Meme a explicat, totuși, că nu se pune problema ca el să se întoarcă la formația vicecampioană.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo