Mai multe echipe au înregistrat cazuri de coronavirus, atât din Liga 1 cât și Liga 2. Este vorba de CFR Cluj, Dinamo, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Petrolul, FC Argeș și Poli Timișoara. Acest lucru a fost remarcat și de presa internațională.
”Infectările masive de la două echipe pun în pericol campionatul României. Cazurile de la Dinamo și CFR Cluj, din prima ligă română, pun sub semnul întrebării finalizarea campionatului, din care au mai rămas patru etape. Ambele echipe se pot vedea obligată să joace cu juniorii ca să termine competițiile. Fotbalul românesc se clatină”, informează spaniolii de la La Vanguardia, conform DigiSport.
”Liga din România, care a fost reluată în urmă cu o lună și jumătate, ar putea fi anulată după ce zeci de cazuri de COVID-19 au lovit mai multe cluburi”, scrie Reuters. ”Virusul a ucis 2.150 de oameni în țara de la Marea Neagră, care are peste 42.000 de infectări”, a adăugat agenția.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 10 ORE
”cluburile iau în considerare suspendarea campionatului, în timp ce numărul de infectări crește în țară. Au fost 1.030 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de când a început pandemia în România, în februarie”, precizează Global Media, o publicație din Mexic.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10