Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu cei 3 jucători aduși de urgență de FCSB, după eliminarea din Europa League

Cristian Mihală

Actualizat 25/09/2020 la 07:15 GMT+3

Doar unul dintre cei trei fotbaliști transferați de urgență de FCSB, în vederea partidei cu Slovan Liberec, va rămâne la clubul din Berceni. Gabi Enache va continua sub comanda lui Toni Petrea, în timp ce Karanovic și Caiado se vor întoarce la Hermannstadt.

Gabi Enache a semnat pe un an cu FCSB

Credit imagine: Eurosport

Roș-albaștrii s-au aflat într-o situație fără precedent înainte de turul trei preliminar din Europa League. Focarul de coronavirus a făcut ca doar 9 jucători de câmp să fie apți înainte de disputa contra cehilor, astfel că oficialii clubului au reușit să facă trei mutări de urgență, iar UEFA a fost de acord ca acești fotbaliști să fie trecuți pe lista pentru confruntarea cu Slovan.
Evident, în aceste condiții șansele de calificare erau minime, iar eliminarea lui Cană a pecetluit soarta partidei, oaspeții impunându-se în cele din urmă cu 2-0.

Enache rămâne la FCSB

Karanovic și Caiado, veniți de la Hermannstadt, se vor întoarce la Sibiu, în timp ce Gabi Enache, care era liber de contract, va continua la clubul pentru care a mai evoluat în perioada 2016-2018.
"Am venit cu inima deschisă, mi-am dorit foarte mult să vin, altfel nu eram aici, mai ales cu problemele care sunt. Nu m-am gândit la focar. Mă protejez şi am venit să joc fotbal.
Voi continua. Am contract semnat şi nu am venit pentru un singur meci. Nu stă în mentalitatea mea să joc doar un singur meci pentru o echipă. Vreau să joc un fotbal de calitate, vreau să fac performanţă şi vreau din nou să mă integrez la un nivel foarte înalt", a explicat fotbalistul de bandă dreapta la finalul partidei.
Gabi Enache a semnat un contract pe un an cu FCSB şi visează să îşi relanseze cariera, deşi, în condiţii normale, cu greu va prinde primul "11". După plecarea de la formaţia din Berceni, în 2018, Enache a dezamăgit. A evoluat pentru Partizan, Dunărea Călăraşi, Astra şi Kyzylzhar, însă la niciunul dintre cluburi nu a reuşit să confirme.
Referitor la meciul propriu-zis, Enache e mulţumit de modul în care FCSB s-a prezentat. Condiţiile au fost unele speciale, astfel că jucătorii cu greu ar fi putut obţine mai mult.
"Pot să spun că am facut un meci bun, un efort foarte mare. Cred că nu are nimeni absolut nimic ce să ne reproşeze. Nu ne-au surprins cu absolut nimic. Noi am jucat cu trei sferturi numai copii. Am făcut o primă repriză foarte bună şi am avut posesie. Am avut însă foarte tare de suferit la jocul aerian", a mai spus jucătorul care a strâns 5 selecţii la naţionala României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo