La 24 de ore după ce fundașul Andrei Marc (27 de ani) și mijlocașul Ionuț Biceanu (26 de ani) au devenit primii jucătorii din fotbalul românesc pozitivi la COVID-19, a venit rândul ca un fotbalist din Liga 1 să fise testat pozitiv.
Din fericire, Jonathan Rodriguez s-a întors de curând în țară, la jumătatea lunii, după care a intrat în carantină pentru două săptămâni. Ca atare, el nu a interacționat cu nimeni de la club.
"Programul echipei FC Botoșani nu este în pericol. El a fost plasat în carantină de când a ajuns în România. Acum va urma procedura legală într-un astfel de caz", a spus Justin Ștefan, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46
Rodriguez va sta zece zile în spital, după care va fi testat din nou. El a efectuat deja trei teste, doar la ultimul rezultatul fiind pozitiv. Jonathan Rodriguez este asimtompatic și se simte normal.

Botoșani, la al doilea caz de coronavirus

Dinamo şi FC Botoşani au fost primele două echipe din fotbalul românesc la care s-au descoperit cazuri de COVID-19.
Magazionerul de la Dinamo şi medicul de la FC Botoşani au fost testaţi pozitiv.
Ambele cluburi au fost nevoite să îşi amâne câte un meci de campionat, iar jucătorii au stat în izolare. La al doilea rând de teste, nu a mai apărut niciun caz, aşa că fotbaliştii şi-au putut relua pregătirea.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45