FRF a anunțat în cursul acestei săptămâni că meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de cum evoluează lucrurile, această perioadă s-ar putea prelungi.
Dacă oficialii Universității Craiova au decis ca jucătorii să intre în vacanță, conducerea FCSB-ului a preferat să mențină jucătorii conectați. Potrivit DigiSport, formația lui Bogdan Vintilă a avut parte de câte un antrenament în fiecare zi, inclusiv astăzi, toate ședințele de pregătire fiind efectuate la baza din Berceni. Seara, "roș-albaștrii" nu au stat în cantonament, ci au plecat acasă.
Duminică, FCSB va avea parte de o zi liberă, reunirea lotului fiind programată pentru a doua zi, luni, când va avea loc un nou antrenament. Programul va fi același și marți, ziua în care este așteptată decizia FRF, din perspectiva datei la care s-ar putea relua sezonul.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În funcție de respectivul anunț, oficialii "roș-albaștrilor" vor lua o decizie în privința programului viitor.
https://i.eurosport.com/2020/02/22/2782343.jpg

Comunicatul emis de FRF

Joi, oficialii FRF au anunțat pașii care vor fi urmați până la următoarea ședință programată săptămâna viitoare.
"Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.
Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.
Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.
Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate."
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20