După ce sâmbătă Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, partida FCSB-CFR a fost amânată. Clujenii au rămas izolați la Mogoșoaia, acolo unde aveau cartierul general înainte de confruntarea contra vicecampioanei, iar duminică au făcut o serie de teste rapide pentru coronavirus.
În acest moment, nu au sosit toate rezultatele, însă ProSport anunță că alți 5 jucători și membri ai staff-ului tehnic al lui Dan Petrescu sunt pozitivi. Vestea bună e că starea lor e stabilă, fiind asimptomatici, însă programul din Liga 1 va fi dat peste cap.

Meciurile CFR-ului și Craiovei, amânate?

Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
După noile coordonate, e aproape imposibil ca partida din weekend, cu Botoșani, să se dispute. Clujenii sperau să nu mai aibă vreun caz pozitiv și vineri, după ce vor fi efectuat noi teste, să poată pleca spre Ardeal și să pregătească partida contra grupării moldave. E de așteptat, însă, ca acest lucru să nu mai fie de actualitate, iar LPF să anunțe noile date când CFR poate evolua.
Nu e exclus ca și confruntarea Astra - Craiova, programată pentru sâmbătă la ora 21:00, să fie la rândul ei reprogramată. Pentru că ar fi ciudat ca una dintre echipele care se luptă la titlu să își fi disputat toate meciurile, înainte de duelul care va fi probabil decisiv pentru titlu, Craiova - CFR, din ultima rundă. De altfel, oltenii au cerut amânarea partidei lor de la Botoșani, pe care în cele din urmă au câștigat-o cu 1-0, pe aceste considerente: meciul clujenilor cu FCSB fusese deja amânat.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10