După ce sâmbătă Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, partida FCSB-CFR a fost amânată. Clujenii au rămas izolați la Mogoșoaia, acolo unde aveau cartierul general înainte de confruntarea contra vicecampioanei, iar duminică au făcut o serie de teste rapide pentru coronavirus.
În acest moment, nu au sosit toate rezultatele, însă ProSport anunță că alți 5 jucători și membri ai staff-ului tehnic al lui Dan Petrescu sunt pozitivi. Vestea bună e că starea lor e stabilă, fiind asimptomatici, însă programul din Liga 1 va fi dat peste cap.

Meciurile CFR-ului și Craiovei, amânate?

Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 13 ORE
După noile coordonate, e aproape imposibil ca partida din weekend, cu Botoșani, să se dispute. Clujenii sperau să nu mai aibă vreun caz pozitiv și vineri, după ce vor fi efectuat noi teste, să poată pleca spre Ardeal și să pregătească partida contra grupării moldave. E de așteptat, însă, ca acest lucru să nu mai fie de actualitate, iar LPF să anunțe noile date când CFR poate evolua.
Nu e exclus ca și confruntarea Astra - Craiova, programată pentru sâmbătă la ora 21:00, să fie la rândul ei reprogramată. Pentru că ar fi ciudat ca una dintre echipele care se luptă la titlu să își fi disputat toate meciurile, înainte de duelul care va fi probabil decisiv pentru titlu, Craiova - CFR, din ultima rundă. De altfel, oltenii au cerut amânarea partidei lor de la Botoșani, pe care în cele din urmă au câștigat-o cu 1-0, pe aceste considerente: meciul clujenilor cu FCSB fusese deja amânat.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ZI