Pentru suflarea dinamovistă, 3 februarie reprezintă o zi importantă. Este ziua în care s-a născut Cătălin Hîldan, jucătorul legendar din "Ștefan cel Mare" care a primit supranumele de "Unicul Căpitan".
În urmă cu mai bine de 20 de ani, Hîldan s-a stins din viață în timpul unui meci amical disputat de Dinamo la Oltenița, din cauza unui stop cardiac, și a lăsat în urma sa o mulțime de lacrimi și întrebări.

Nepotul lui Cătălin Hîldan a fost chemat la prima echipă a lui Dinamo

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Printre oamenii care au suferit în urma tragicului deces se numără și fratele său, Cristi. Evident, acesta a rămas alături de Dinamo indiferent de situație, iar astăzi, chiar în ziua în care Cătălin ar fi împlinit 45 de ani, a primit o veste uriașă. Fiul său, pe care l-a numit Cătălin Junior, a fost chemat la prima echipă a lui Dinamo de Ionel Gane.
Vestea a venit când se nu se putea mai bine: în ajunul derby-ului dintre Dinamo și FCSB, programat în această seară la ora 20:45 și transmis livetext pe eurosport.ro.
Totuși, nepotul lui Cătălin Hîldan va începe antrenamentele alături de echipa sa de suflet abia de mâine.

Nepotul lui Cătălin Hîldan poate să evolueze pe mai multe posturi

Tatăl său, Cristi, a vorbit despre calitățile lui Cătălin Jr, jucător care poate evolua pe mai multe posturi în faza defensivă:
"Are fizic, 1,92 m, 78 de kilograme, este puternic. Joacă fundaș dreapta, eu îl văd în centru, dar asta trebuie să o vadă și antrenorul. Până la urmă nu e un capăt de țară, e o calitate dacă joacă pe mai multe posturi.
Cătălin e un copil cuminte, nu întârzie acasă sau dacă se întâmplă, sună, nu are anturaje dubioase, școala merge, cât poate să meargă pentru un sportiv. Are note bune, la modul în care, în majoritatea timpului, face câte două antrenamente pe zi", a spus Cristi Hîldan, pentru playsport.ro.
Cătălin Hîldan Jr. a evoluat în ultima perioadă la echipa U19 a lui Dinamo, sub comanda lui Gheorghe Mihali, fost coechipier cu unchiul său supranumit "Unicul Căpitan" de fanii din "Ștefan cel Mare".
Cătălin Jr. a ajuns în curtea lui Dinamo la vârsta de numai 7 ani și, de obicei, evoluează pe postul de fundaș dreapta.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20