Deian Boldor este un fundaș central de 25 de ani, fost internațional de tineret român, care a ajuns la academia Romei în urmă cu 9 ani, de la LPS Banatul. De atunci, Boldor a evoluat aproape întreaga carieră în Italia, la echipe precum Pescara, Bologna și Hellas Verona.
În luna septembrie a acestui an, fundașul român a ajuns la Potenza, în liga a 3-a din Italia. Boldor a devenit rapid om de bază la micuța echipă din Serie C, adunând 13 apariții, însă acesta și-a reziliat contractul după numai 3 luni.

Deian Boldor, fundașul dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj, a devenit liber de contract

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
26/09/2021 LA 20:20
Toate indiciile duc către un transfer la CFR Cluj, acolo unde este dorit intens de Edi Iordănescu, noul tehnician al campioanei României. Formația ardeleană s-a chinuit în ultima perioadă în zona defensivă, din cauza problemelor medicale ale fundașilor titulari, iar oficialii din Gruia nu vor ca această situație să se mai repete.
Prin urmare, CFR a demarat căutările pentru un fundaș central, iar Edi Iordănescu și-a concentrat atenția către Deian Boldor, care n-a jucat vreun meci în Liga 1 de-a lungul carierei.
Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, Boldor a adunat 32 de apariții la echipa Primavera a Romei, înainte să fie împrumutat la diverse echipe din Italia. Fundașul român a bifat și două experiențe în afara Italiei, la Montreal Impact (Statele Unite) și FK Partizani (Albania).
În Serie A, Boldor a bifat un singur meci. Se întâmpla pe vremea când evolua la Verona, în sezonul 2017/2018. Fundașul român a fost integralist în partida cu Lazio, pierdută de echipa sa cu 2-0.
Boldor a adunat și 14 selecții la naționala U21 a României, reușind să înscrie un gol.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
26/09/2021 LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32