Rosenthal a avut o carieră impresionantă, petrecută la nume uriașe din fotbalul european. Fostul atacant a petrecut 9 ani în Anglia, la Liverpool (1990-1994), Tottenham (1994-1997) și Watford (1997-1999), devenind unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Israelului.
Ronny Rosenthal a rămas implicat în lumea fotbalului și după ce și-a agățat ghetele în cui. Acesta a început o carieră de impresar, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Israelianul este recunoscut pentru fotbaliștii uriași pe care i-a descoperit de-a lungul timpului, din postura de consultant al marilor cluburi din Europa.
Cristiano Ronaldo, Samuel Eto'o, Pierre-Emerick Aubameyang și Vincent Kompany sunt jucătorii de top care i-au atras atenția lui Rosenthal pe vremea când erau doar niște puști.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Sunt multe cluburi care mă sună pentru că își doresc un jucător pe o anumită poziție. Lucrând în domeniu, cunosc exact ceea ce își dorește un client și știu cum să găsesc ceva ce nimeni nu vede.
Cristiano Ronaldo, de exemplu. L-am transferat pe Hugo Viana de la Sporting Lisabona la Newcastle și urmăream mai mulți jucători de la Sporting. Așa l-am descoperit pe Cristiano Ronaldo. Sunt întotdeauna cu un pas înainte când vine vorba despre jucători care vor atinge un anumit nivel și, în mod automat, o anumită valoare. Și pe Samuel Eto'o și Aubameyang i-am descoperit când erau foarte tineri", a spus Rosenthal, citat de sport.ro.

Rosenthal a vorbit despre Florinel Coman și Dennis Man: "Sunt doi jucători talentați"

Rosenthal a demonstrat că urmărește și fotbalul din România. Celebrul impresar îi urmărește atent inclusiv pe Florinel Coman și Dennis Man, cei doi jucători de bază din atacul FCSB-ului.
Agentul israelian a avut multe cuvinte de laudă la adresa lui Man și Coman. În același timp, Rosenthal nu s-a ferit să numească acele capitole la care jucătorii FCSB-ului ar trebui să mai lucreze pentru a putea spera la un transfer într-un campionat puternic:
"Coman? Este un jucător talentat. Tehnic e foarte bun! Singurele lucruri care îi lipsesc lui Coman sunt atletismul, viteza și forța. În Italia, Spania, Rusia, Franța, ei vor atleți de top. Sprinteri cu viteză de top. Acum, dacă vrei să joci la cel mai înalt nivel, trebuie să fii un atlet de top.
Man? E bun ca nivel. E un jucător talentat, are o viteză bună! În acest sezon a marcat multe goluri și acest lucru este foarte important. Știu că va fi în curând unul dintre cei mai importanți jucători pentru naționala României", a mai spus fostul jucător al lui Liverpool, pentru sport.ro.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11