După calificarea impresionantă din grupele Europa League, când pleca cu a 4-a șansă într-o companie selectă (Celtic, Lazio și Rennes), se părea că Dan Petrescu va fi imposibil de ținut la Cluj. Tehnicianul a cucerit tot ce se putea pe banca CFR-ului și avea oferte extrem de tentante din Rusia.

Dan Petrescu, contract cu CFR până în 2022

Chiar și așa, "Super Dan" pare să ia în calcul în acest moment doar o ofertă din Vest, astfel că a decis să își prelungească înțelegerea cu actuala formație. Informația a fost confirmată oficial pe siteul CFR-ului.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
IERI LA 18:10
"Tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.
Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează! Mulțumim, Dan Petrescu!", a fost anunţul de pe site-ul oficial al lui CFR Cluj.
Din câte se pare, oficialii clujenilor au reușit să îl convingă pe fostul internațional cu prime de obiectiv impresionante. Anul trecut, pentru câștigarea titlului, Dan Petrescu ar fi primit o primă de nu mai puțin de jumătate de milion de euro.
Petrescu este antrenorul CFR-ului din martie, timp în care a condus echipa în 45 de meciuri. A înregistrat 23 de victorii, 10 egaluri și 12 înfrângeri. Anul trecut, cu el pe bancă, ardelenii au cucerit titlul în Liga 1.
În acest sezon, CFR este principala candidată la câștigarea campionatului și este calificată în fazele eliminatorii ale Europa League, unde va juca împotriva spaniolilor de la Sevilla.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03