Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR a făcut o ofertă substanțială pentru Denis Alibec! Care a fost răspunsul Astrei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/08/2020 la 09:22 GMT+3

Conducerea CFR-ului a ținut cont de dorința lui Dan Petrescu și a făcut o ofertă substanțială pentru Denis Alibec, chiar în condițiile în care acesta intră în ultimele șase luni de contract.

Denis Alibec va pleca de la Astra Giurgiu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj l-a transferat deja pe croatul Gabriel Debulijuh, în vârstă de 23 de ani, însă acest lucru nu înseamnă că nu mai există interes și pentru Denis Alibec. Dan Petrescu a declarat anterior că îl dorește pe atacantul de la Giurgiu iar acum conducerea ardelenilor s-a conformat.
CFR a făcut o ofertă de 900.000 de euro Astrei, conform Gazetei Sporturilor, chiar dacă Alibec va intra în ultimele șase luni de contract și ar putea astfel semna anul viitor gratis cu orice echipă dorește. Totuși, refuzul a venit rapid de la Astra.

Astra nu renunță la Alibec

Cei de la Astra Giurgiu par hotărâți să nu-l vândă pe Alibec. Giurgiuvenii au respins și oferta celor de la Gaziantep, cei care erau pregătiți să plătească 600.000 de euro pentru Alibec. Mai mult, Astra ar fi păstrat 30% dintr-un viitor transfer.
Clauza de reziliere a lui Alibec este 1,2 milioane de euro însă în mod normal un club nu ar risca să piardă un jucător atât de valoros precum Alibec pe gratis anul viitor, în condițiile în care îi va expira contractul. Chiar și așa, giurgiuvenii rămân fermi pe poziție și se pare că va fi nevoie ca această clauză să fie achitată pentru ca Alibec să poată pleca.
”Îmi doresc să plec. Am vorbit cu domnul Niculae, așteptăm să fie mulțumit și el, să fiu și eu. Abia a început perioada de transferuri, poate vor mai veni oferte. Eu îmi doresc să merg și să lucrez din nou cu domnul Șumudică, dar dacă nu e mulțumit domnul Niculae... Nu prea știu sumele de transfer, eu am vorbit despre salariul meu. Ce știu este că oferta de la Gaziantep este aproape de suma pe care a dat-o el pe mine”, a declarat Denis Alibec.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo