Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor

Cristian Mihală

Actualizat 18/06/2022 la 23:12 GMT+3

După ce a luat titlul în Liga 1, CFR Cluj are 4 oferte interesante pentru cei mai buni jucători ai lui Dan Petrescu: Claudiu Petrila, Andrei Burcă, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng.

Andrei Burcă (CFR Cluj) și Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

CFR visează să joace iar în grupele unei competiţii europene, ceea ce, dincolo de performanţă, ar însemna şi un boost uriaş din punct de vedere financiar. Totuşi, la acest ultim capitol campioana ar putea să ia "jackpotul" dacă renunţă la fotbaliştii care sunt curtaţi.
Preşedintele clubului, Cristian Balaj, a dezvăluit că 4 dintre cei mai buni jucători - Claudiu Petrila, Andrei Burcă, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng - au oferte. Gruparea ardeleană încearcă să reziste tentaţiei de a-i vinde, dar oficialul din Gruia a admis că va fi greu ca toţi să rămână sub comanda lui "Super-Dan". Conform cotelor de piaţă, cei 4 jucători aduşi în discuţie valorează 9 milioane de euro, lider la acest capitol fiind Burcă, jucător cotat de transfermarkt.de la 4 milioane de euro.
"Până acum am cheltuit mai mult decât am vândut. Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare.
Ar pleca doar în situația în care suma oferită este satisfăcătoare pentru club și pentru jucători. Ar trebui și să avem soluții de a acoperi acele posturi, pentru că ne interesează performanța.
Să plece toți e o șansă mult prea mică, dar 1-2 pot pleca, în măsura în care am fi mulțumiți. Sperăm să avem un parcurs mai bun în cupele europene, iar valoarea lor ar fi mai mare", a afirmat Balaj la Orange Sport.

CFR, cea mai activă echipă din Liga 1 pe piaţa transferurilor

CFR a fost de departe echipa care a mutat cel mai bine în perioada de mercato de până acum.
Ultimul sosit în Gruia e Jefte Betancor, care a devenit subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri ale verii în Liga 1. Într-o perioadă în care cele mai multe transferuri înseamnă jucători liberi de contracte, CFR Cluj s-a angajat să plătească în jur de 300.000 de euro pentru golgheterul Farului Constanța în Liga 1 plus bonusuri financiare. Și asta în condițiile în care atacantul mai avea un an de contract.
Până la această oră, CFR Cluj a efectuat alte cinci achiziții: Christopher Braun (FC Botoșani), Denis Kolinger (Velje BK), Vito Hammershoy-Mistrati (Randers FC), Karlo Brucic (FC Koper), Karlo Muhar (Lech Poznan).
Campioana se află în prezent în Austria, într-un cantonament, iar sâmbătă a jucat prima partidă amicală: s-a impus, scor 2-0, în faţa vicecampioanei Sloveniei, FC Koper.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo