CFR Cluj l-a cedat pe fundașul Răzvan Horj la Academica Clinceni. Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani și jumătate, scadent în vara lui 2022.
Anunțul oficial a fost făcut de Clinceni, iar la scurt timp de la semnarea înțelegerii, Horj a făcut și primele declarații. „Mă bucur ca am semnat cu Academica Clinceni. Îmi place cum joacă echipa. Este un stil bazat pe posesie. A fost și puțin ghinion în unele meciuri.
Important este să fiu sănătos, să mă pregătesc bine și prin evoluțiile mele să ajut echipa. Speranțele mele sunt să avem meciuri cât mai bune și să ne salvăm de la retrogradare.” , a spus Horj, după ce a semnat cu Academica.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Horj semnase cu CFR Cluj în februarie 2019, dar nu a fost utilizat în vreun meci.

Bilete pentru meciul cu Sevilla

CFR Cluj a anunțat că biletele pentru meciul tur cu FC Sevilla, din șaisprezecimile de finală ale Europa League, vor fi puse în vânzare marți. Cel mai ieftin tichet costă 50 de lei. Marți, de la ora 11:00, va începe vanzarea de bilete online pentru meciul cu FC Sevilla.
Prețurile biletelor pentru partida CFR Cluj-FC Sevilla:
  • Peluza 1 – Sector 25, destinat galeriei echipei CFR Cluj – 50 lei
  • Peluza 1 - Sector 26 - 50 lei
  • Tribuna 1- 100 lei
  • Tribuna 2 - 100 lei
  • VIP B - 200 lei
  • VIP A – 300 lei
Abonații echipei CFR Cluj pentru Liga 1, sezonul 2019/2020, vor beneficia de 20% reducere din prețul unui bilet (reducerile se aplică doar la casele de la Stadionul CFR – Peluza 1).
De asemenea, elevii beneficiază de intrare gratuită la acest meci, doar dacă vin în mod organizat cu clasa, însoțiti de un adult, la fel ca la meciurile cu Rennes și Celtic, din grupa E a Europa League.
Partida tur dintre CFR Cluj și FC Sevilla, contând pentru șaisprezecimile de finală ale Europa League, va avea loc joi, 20 februarie, de la ora 19:55, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", din Cluj-Napoca. Returul este programat o săptămână mai târziu, pe terenul andaluzilor.
Mediafax
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10