Eurosport

CFR Cluj a reușit un nou transfer, înaintea "dublei" cu Sevilla. Anunțul făcut de liderul Ligii 1

CFR Cluj a reușit un nou transfer, înaintea "dublei" cu Sevilla. Anunțul făcut de liderul Ligii 1

10/02/2020 la 12:44Actualizare 10/02/2020 la 12:50

CFR Cluj a anunțat transferul lui Răzvan Andronic (20 de ani), jucător care în prima parte a sezonului a evoluat la FC Botoşani.

Andronic a evoluat în 8 partide şi a marcat un singur gol în acest sezon pentru formația pregătită de Marius Croitoru. Mijlocașul este al 4-lea jucător care ajunge de la FC Botoşani la CFR Cluj în ultimii ani, după Mihai Bordeianu, Andrei Burcă şi Cătălin Golofca.

Andronic a debutat în Liga 1 în sezonul trecut, iar ultima sa apariție în tricoul lui FC Botoşani a fost în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 1-3, în luna decembrie a anului trecut.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Răzvan Andronic de la FC Botoșani. Născut în Cluj-Napoca, tânărul fotbalist a început fotbalul la Școala Ardealul, iar în 2018 s-a transferat la FC Botoșani.

Îi urăm „Bun Venit” în Gruia și cât mai multe realizări în tricoul 'alb-vișiniu'!", se arată în comunicatul oficial publicat pe site-ul lui CFR Cluj.

CFR se pregătește pentru "dubla" cu Sevilla

Andronic este al 5-lea fotbalist adus la CFR în această iarnă, după Alexandru Chipciu, Cristian Manea, Denis Ciobotariu și Grzegorz Sandomierski.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 2 etape rămase din sezonul regulat. Viitorul și Craiova vor fi ultimele adversare ale trupei lui Dan Petrescu, înainte de începerea playoff-ului. Pentru ardeleni urmează și "dubla" cu Sevilla, din "16-imile" Europa League. Partida tur se va disputa pe 20 februarie, pe stadionul din Gruia.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.