Pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, iar interdicțiile de călătorie continuă să fie instaurate pe măsură ce numărul de cazuri dintr-o anumită țară crește sau scade. Turcia face parte dintr-o zonă galbenă, cu risc epidemiologic crescut. În consecință, FCSB ar trebui în mod normal să intre în carantină obligatorie la revenirea în țară, numai că roș-albaștrii vor să obțină o derogare.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Prin urmare, Marius Bilașco spune că CFR Cluj a anulat planurile de a merge în cantonament în Turcia sau Spania, de teama carantinei la întoarcere. Acesta acuză că FCSB nu a ținut cont de posibilele consecințe și a decis să plece oricum, iar oficialii campioanei României așteaptă ca legea să fie respectată și rivalii lor să intre în carantină.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50

CFR Cluj cere ca FCSB să intre în carantină la revenirea din Turcia

"Suntem curioși cum se va soluționa această situație. Dorința noastră a fost de a ne pregăti în condiții bune și de a face un cantonament în străinătate, dar noi am ales să respectăm legea și am rămas în țară. Am avut avans dat pentru un cantonament tot în Turcia, pe care l-am pierdut. A fost vorba de vreo 15.000 euro. Ni s-a transmis de la DSP că la întoarcere vom intra în carantină.
Am ales să respectăm legea, dar asta nu înseamnă că suntem proști. Am văzut că domnul Gigi Becali a spus că toți cei care au rămas în țară nu s-au gândit la cantonament afară. Ne-am gândit, dar am ales să respectăm legea. Cred că am procedat corect și în spiritul legii, pentru că toți trebuie să o respectăm.
Eu cred că nu există loc de interpretări, nu pot vedea unde poate fi o breșă, ca tu să fentezi legea. Dacă FCSB nu va intra în carantină și se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom alege să mergem și noi undeva, într-o țară din zona galbenă sau roșie. Fără a avea vreo problemă în momentul întoarcerii în țară", a declarat Marius Bilașco la PRO X.
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36
Romanian Liga I
CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al unui internațional român. Câți bani primește campioana
14/11/2022 LA 22:01