Pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, iar interdicțiile de călătorie continuă să fie instaurate pe măsură ce numărul de cazuri dintr-o anumită țară crește sau scade. Turcia face parte dintr-o zonă galbenă, cu risc epidemiologic crescut. În consecință, FCSB ar trebui în mod normal să intre în carantină obligatorie la revenirea în țară, numai că roș-albaștrii vor să obțină o derogare.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Romanian Liga I
CFR, transfer de titlu! Cea mai scumpă mutare din ultimul deceniu: oferta a fost deja făcută
17/01/2021 LA 15:55

Prin urmare, Marius Bilașco spune că CFR Cluj a anulat planurile de a merge în cantonament în Turcia sau Spania, de teama carantinei la întoarcere. Acesta acuză că FCSB nu a ținut cont de posibilele consecințe și a decis să plece oricum, iar oficialii campioanei României așteaptă ca legea să fie respectată și rivalii lor să intre în carantină.

CFR Cluj cere ca FCSB să intre în carantină la revenirea din Turcia

"Suntem curioși cum se va soluționa această situație. Dorința noastră a fost de a ne pregăti în condiții bune și de a face un cantonament în străinătate, dar noi am ales să respectăm legea și am rămas în țară. Am avut avans dat pentru un cantonament tot în Turcia, pe care l-am pierdut. A fost vorba de vreo 15.000 euro. Ni s-a transmis de la DSP că la întoarcere vom intra în carantină.

Am ales să respectăm legea, dar asta nu înseamnă că suntem proști. Am văzut că domnul Gigi Becali a spus că toți cei care au rămas în țară nu s-au gândit la cantonament afară. Ne-am gândit, dar am ales să respectăm legea. Cred că am procedat corect și în spiritul legii, pentru că toți trebuie să o respectăm.

Eu cred că nu există loc de interpretări, nu pot vedea unde poate fi o breșă, ca tu să fentezi legea. Dacă FCSB nu va intra în carantină și se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom alege să mergem și noi undeva, într-o țară din zona galbenă sau roșie. Fără a avea vreo problemă în momentul întoarcerii în țară", a declarat Marius Bilașco la PRO X.

Romanian Liga I
Fabbrini, tot mai aproape de CFR! Dezvăluirea făcută de agentul italianului
14/01/2021 LA 16:55
Romanian Liga I
Dan Petrescu transferă un super-jucător din Liga 1! Turcii anunță că fotbalistul a spus "DA"
14/01/2021 LA 15:39