În primul rând, conducerea CFR-ului a căutat să rezolve problemele defensive ale echipei și i-a transferat pe Ben Youssef și Ivica Zunic. Acum, Dan Petrescu va beneficia și de mai multe soluții la mijlocul terenului. La iarnă vor veni Sale și Boateng de la KuPS, echipă cu care CFR a jucat în Europa League.
Conform informațiilor ProSport, CFR încearcă zilele acestea să îl transfere pe atacantul finlandez Tim Varyrynen, un vârf de 27 de ani care evoluează la HJK Helsinki, campioana Finlandei.

Tim Varyrynen, pe lista CFR-ului

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În 2013 Varynynen a fost golgheter la doar 20 de ani în Finalda, marcând de 20 de ori în doar 24 de meciuri după ce în sezonul precedent înscrisese de 23 de ori în 29 de partide.
Borussia Dortmund l-a remarcat rapid pe Varynynen și l-a achiziționat chiar în același an. Totuși, el nu a apucat să joace decât la echipa secundă a germanilor. A evoluat apoi la Dynamo Dresda și Hansa Rostock. A revenit în 2019 în Finlanda la HJK anul trecut, echipă cu care a câștigat campionatul în Finlanda, terminând pe locul 5 în clasamentul golgheterilor campionatului.
Varynynen va putea fi transferat abia în ianuarie, însă cum echipa pregătită de Dan Petrescu are în continuare șanse reale să treacă de faza grupelor în Europa League, se anunță un sezon iarnă-primăvară extrem de aglomerat pentru clujeni și orice jucător în plus nu poate fi decât un lucru pozitiv.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20