Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Latovlevici a semnat cu CFR Cluj! Fostul fundaș al FCSB-ului va evolua la campioana din Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/10/2020 la 23:59 GMT+3

Iasmin Latovlevici a fost anunțat oficial de CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1.

Iasmin Latovlevici a semnat cu CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

UPDATE // Fostul fundaș al FCSB-ului era liber de contract, după despărțirea de formația ungară Kisvarda.
"Bun venit, Iasmin Latovlevici! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului lateral Iasmin Latovlevici!
Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a evoluat în sezonul precedent în Ungaria la Kisvarda. Latovlevici a bifat în carieră 12 meciuri pentru echipa națională a României.
Îi urăm bun venit în Familia CFR-istă și cât mai multe realizări în tricoul "alb-vișiniu"!", a anunțat CFR Cluj.
...
Știrea inițială
CFR Cluj se pregătește pentru debutul în grupele UEFA Europa League, acolo unde le va întâlni pe AS Roma, Young Boys și ȚSKA Sofia. Campioana en-titre din Liga 1 se află în discuții avansate cu Iasim Latovlevici, fundașul stânga în vârstă de 34 de ani.
Latovlevici este liber de contract după despărțirea de Kisvarda, din Ungaria. Fotbalistul cu 12 selecții la naționala României n-a mai jucat din luna martie, iar acum se află foarte aproape de o revenire de senzație în Liga 1.
Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a declarat pentru Antena Sport că formația ardeleană se află în discuții avansate cu Latovlevici.
"E posibil să vină Latovlevici, dar nu pot să confirm 100%. Este încă o perioadă deschisă pentru transferuri și e posibil să mai vină, dar și să mai plece jucători.", a declarat Marius Bilașco, pentru Antena Sport.

Latovlevici, fostul fundaș al lui FCSB, se află în negocieri avansate cu CFR Cluj

Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, Latovlevici a cunoscut performanțe uriașe în perioada petrecută la FCSB, între 2010 și 2015. Fundașul stânga a cucerit 3 titluri consecutive de campion al României în tricoul "roș-albaștrilor" (2013, 2014, 2015), înainte să plece în Turcia. Per total, Latovlevici a cucerit 7 trofee la FCSB.
El a contribuit și la calificarea extraordinară a "roș-albaștrilor" în optimile Europa League din 2013, după ce au învins Ajax Amsterdam la loviturile de departajare. Latovlevici a înscris primul gol din returul de pe Arena Națională și a transformat penalty-ul decisiv.
Dacă va ajunge la CFR Cluj, Latovlevici s-ar reîntâlni cu Alexandru Chipciu, fostul său coechipier de la FCSB.
Mario Camora, căpitanul și liderul din teren al CFR-ului, a acaparat postul de fundaș stânga în primul "11" al lui Dan Petrescu. Din acest motiv, Latovlevici ar veni ca o soluție de rezervă pentru portughezul naționalizat și convocat de Mirel Rădoi la națională. CFR va avea un program extrem de aglomerat, fiind angrenată în 3 competiții (Liga 1, Cupa României și Europa League), iar Latovlevici va asigura un plus de experiență în echipa lui Dan Petrescu, chiar și atunci când Camora va fi menajat.
De-a lungul carierei, Iasmin Latovlevici a mai evoluat pentru CFR Timișoara, Politehnica Timișoara, Gloria Bistrița, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray și Bursaspor. Alături de Galatasaray, Latovlevici a devenit campion al Turciei în 2018, într-un sezon în care a bifat 15 apariții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo