Formația pregătită de Dan Petrescu avea nevoie de o victorie în Gruia pentru a putea spera în continuare la cel de-al treilea titlu consecutiv în Liga 1. Meciul din această seară a început cu o nouă schimbare rapidă efectuată de tehnicianul CFR-ului. Tânărul Andrei Joca (20 de ani) a fost înlocuit după numai 6 minute cu mult mai experimentatul Alex Chipciu.
La finalul unei prime reprize sărace în ocazii de poartă, CFR a reușit să deschidă scorul. Moura l-a faultat în careu pe Chipciu, iar Ovidiu Hațegan a acordat lovitură de la 11 metri. Ciprian Deac a transformat fără emoții și a ajuns la golul cu numărul 5 din playoff.
Damjan Djokovic a dublat avantajul lui CFR Cluj în minutul 49, după un assist oferit de același Deac. Croatul a reluat la colțul lung de la marginea careului, bifând primul său gol din actualul sezon. Gaz Metan n-a reușit să pună în pericol poarta lui Arlauskis, chiar dacă a evoluat în superioritate numerică începând din minutul 81, când Kevin Boli a fost eliminat.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Universitatea Craiova are un punct avans față de CFR Cluj, cu 3 etape rămase

S-a încheiat 2-0, rezultat care o apropie pe CFR Cluj la un singur punct de Craiova, principala favorită la titlu. În următoarele două meciuri, CFR va juca cu FCSB (deplasare) și FC Botoșani (acasă), în timp ce formația lui Cristiano Bergodi va merge pe terenul lui FC Botoșani și va primi vizita celor de la Astra Giurgiu.
CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor întâlni în ultima rundă a playoff-ului din Liga 1. În cazul în care avansul oltenilor se va menține până la ora partidei, cele două echipe vor lupta cu titlul pe masă, pe stadionul "Ion Oblemenco".
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11