George Țucudean a postat de curând pe contul personal de Facebook o fotografie în care le transmite fanilor următorul mesaj: 'AMR11', făcând referire la zilele care au mai rămas până la finalul contractului său în Gruia, însă CFR Cluj nu stă pe gânduri. Se pare că i-a găsit deja înlocuitor atacantului de 29 de ani.
Este vorba despre ghanezul Mumuni Shafiu, în vârstă de 25 de ani, care evoluează în prezent pentru Ashanti Gold SC, echipă din prima ligă a Ghanei. De altfel, Mumuni este căpitanul echipei. El a adunat și 12 selecții la echipa națională a Ghanei, pentru care nu a apucat încă să debuteze. Mumuni Shafiu a dat probe la CFR în februarie, dar pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Atacantul a explicat în țara natală că a rămas în atenația CFR-ului: "Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câțiva jucători din Argentina și Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.
Mumuni Shafiu are o cotă de piață de 75.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Dan Petrescu a declarat după meciul de la Botoșani că își dorește ca atât Țucudean, cât și Arlauskis, să rămână în Gruia: ”Sper ca toți jucătorii să rămână aici, cel puțin o lună, până se termină campionatul. Sper ca Țucudean și Arlauskis vor rămâne aici”, a spus Petrescu după meciul cu Botoșani, câștigat de CFR cu 2-0 în Liga 1.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20