Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui George Țucudean: "M-au asigurat că o să semnăm contractul!"

Irina Aldea

Publicat 22/06/2020 la 18:47 GMT+3

Contractul lui George Țucudean expiră pe 30 iunie, iar șansele ca atacantul să-și prelugească înțelegerea cu trupa lui Dan Petrescu sunt mici.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui George Țucudean

Credit imagine: Eurosport

George Țucudean a postat de curând pe contul personal de Facebook o fotografie în care le transmite fanilor următorul mesaj: 'AMR11', făcând referire la zilele care au mai rămas până la finalul contractului său în Gruia, însă CFR Cluj nu stă pe gânduri. Se pare că i-a găsit deja înlocuitor atacantului de 29 de ani.
Este vorba despre ghanezul Mumuni Shafiu, în vârstă de 25 de ani, care evoluează în prezent pentru Ashanti Gold SC, echipă din prima ligă a Ghanei. De altfel, Mumuni este căpitanul echipei. El a adunat și 12 selecții la echipa națională a Ghanei, pentru care nu a apucat încă să debuteze. Mumuni Shafiu a dat probe la CFR în februarie, dar pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean

Atacantul a explicat în țara natală că a rămas în atenația CFR-ului: "Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câțiva jucători din Argentina și Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.
Mumuni Shafiu are o cotă de piață de 75.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Dan Petrescu a declarat după meciul de la Botoșani că își dorește ca atât Țucudean, cât și Arlauskis, să rămână în Gruia: ”Sper ca toți jucătorii să rămână aici, cel puțin o lună, până se termină campionatul. Sper ca Țucudean și Arlauskis vor rămâne aici”, a spus Petrescu după meciul cu Botoșani, câștigat de CFR cu 2-0 în Liga 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo