Învinsă cu 5-0 pe Stadio Olimpico, CFR Cluj se află într-o situație ingrată înaintea revanșei din Gruia. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, spune că are disponibili în acest moment doar 14 dintre jucătorii de pe lista UEFA. În cazul unor unor noi infectări cu COVID, CFR ar putea să nu se prezinte la joc, spune Petrescu.
În plus, tehnicianul campioanei en-titre se plânge de programul aglomerat al echipei sale: "E inuman ce i se întâmplă CFR-ului", a transmis Petrescu la conferința de presă, cel care a vorbit și despre problemele de lot pe care le întâmpină înaintea meciurilor cu UTA (Liga 1), AS Roma (Europa League) și Poli Iași (Cupa României).

Dan Petrescu anunță dezastrul la CFR Cluj

Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01
"Când a venit pauza, am fost fericit. Aveam nevoie de o pauză, la fel și jucătorii. Sperăm să am vești bune, dar avem mai multe rele. Omrani și Vinicius nu vor fi disponibili nici la meciul cu Roma, nici cu UTA, e o veste foarte proastă. Dacă înainte de Roma eram rău, acum suntem și mai rău. Pauza a fost bună, apoi au revenit problemele, o luăm de la capăt.
E o bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună. Niciodată în istorie nu am mai întâlnit să ai nouă meciuri oficiale în 30 de zile, mi se pare exagerat. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători, e inuman la ce e supusă echipa asta! În România, CFR e singura echipă cu atâtea meciuri, nicio altă echipă nu are acest program. Nu știu cum vor rezista jucătorii, nici pentru un antrenor nu e bine să aibă atâtea meciuri. Nu știu ce mă așteaptă la meciul cu UTA. Avem COVID, avem adversari, arbitri, toată lumea e împotriva lui CFR. Dacă batem UTA, e un miracol", a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă de azi.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu, reacție virulentă când a fost întrebat dacă vine în locul lui Rădoi la națională
14/10/2021 LA 14:28
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
23/09/2021 LA 20:54