Potrivit Gazetei Sporturilor, campioana l-a achiziționat de atacantul sibienilor în schimbul sumei de 250.000 de euro, căreia i se va adăuga și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Cu tot cu bonusurile din contract, suma totală se poate ridica la 500.000 de euro.
Dorit intens de mai multe echipe din Liga 1, printre care și FCSB, Debeljuh a fost convins în cele din urmă de CFR Cluj, formație care avea nevoie disperată să umple golul lăsat în faza ofensivă de plecarea lui George Țucudean. Atacantul croat este primul jucător transferat de trupa lui Dan Petrescu în această vară, având în vedere că goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, cealaltă achiziție a clujenilor pentru sezonul următor, a semnat încă din iarnă.
Vestea transferului lui Debeljuh a venit cu numai 3 zile înaintea turului 1 preliminar din UEFA Champions League, unde CFR o va întâlni pe FC Floriana.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 10 ORE

CFR Cluj l-a transferat pe Debeljuh, golgheterul lui FC Hermannstadt

La numai 23 de ani, atacantul croat a fost golgheterul lui FC Hermannstadt în sezonul recent încheiat din Liga 1, reușind să înscrie 13 goluri în 32 de apariții din toate competițiile.
Debeljuh a fost adus liber de contract de Hermannstadt de la formația italiană FC Este în urmă cu un an. De-a lungul carierei, croatul a mai evoluat la Rovinj, academia lui FC Torino, Piacenza și Mantova.
700.000 de euro este cota de piață a lui Debeljuh, potrivit transfermarkt.com.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54