Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Ardelenii l-au cumpărat definitiv pe Cristi Manea

Irina Aldea

Publicat 06/09/2020 la 10:44 GMT+3

CFR Cluj a dat în această dimineață o lovitură pe piața transferurilor. Ardelenii l-au luat definitiv pe fundașul Cristi Manea de la Apollon Limassol.

Cristi Manea

Credit imagine: Eurosport

Dan Petrescu are de gând să mențină dominația ardelenilor în campionatul României, iar pentru asta, CFR Cluj are nevoie de jucători de valoare. Azi, campioana României a obţinut semnătura lui Cristi Manea. Dacă până acum l-au tot împrumutat, ardelenii s-au hotărât să-l cumpere definitiv pe fundașul pe care Dan Petrescu s-a bazat în ultimele trei sezoane.
Cristi Manea a semnat pe 4 sezoane cu CFR Cluj. Internaţionalul român a scăpat în sfârşit de Apollon Limssol, echipă la care a ajuns în 2015, fiind cumpărat de la Viitorul. După fiecare îmrpumut, Cristi Manea ajungea să se antreneze prin parcuri, asta pentru că șefii clubului cipriot cereau sume foarte mari pentru fundașul dreapta român.

Cristi Manea, cumpărat definitiv de CFR Cluj

Manea, în vârstă de 23 de ani, a strâns 86 de meciuri pentru CFR Cluj, iar în afara celor trei titluri, el mai are în palmares şi o Supercupă a României tot cu echipa din Gruia. Potrivit transfermarkt, cota de piață a lui Manea este acum de 2,7 milioane de euro. Cea mai amre cotă avută a fost de 4 milioane de euro. Până acum, în această fereastră de mercato, CFR Cluj i-a mai transferat pe Gabriel Debeljuh şi Jakub Vojtus, iar acum două zile l-a cedat pe Kevin Boli la Samsunsport.
Manea a mai jucat în cariera sa la Viitorul, Mouscron, FCSB şi CFR.Internaţionalul român a evoluat în 7 partide pentru CFR, în sezonul precedent. Cristi Manea a disputat de asemenea 10 meciuri pentru România, 19 meciuri pentru România U21, 8 meciruri pentru România U19, 6 meciuri pentru România U17 și 2 meciuri pentru România U16.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo