Dan Petrescu are de gând să mențină dominația ardelenilor în campionatul României, iar pentru asta, CFR Cluj are nevoie de jucători de valoare. Azi, campioana României a obţinut semnătura lui Cristi Manea. Dacă până acum l-au tot împrumutat, ardelenii s-au hotărât să-l cumpere definitiv pe fundașul pe care Dan Petrescu s-a bazat în ultimele trei sezoane.

Cristi Manea a semnat pe 4 sezoane cu CFR Cluj. Internaţionalul român a scăpat în sfârşit de Apollon Limssol, echipă la care a ajuns în 2015, fiind cumpărat de la Viitorul. După fiecare îmrpumut, Cristi Manea ajungea să se antreneze prin parcuri, asta pentru că șefii clubului cipriot cereau sume foarte mari pentru fundașul dreapta român.

Liga
FCSB, învinsă la Iași de Andrei Cristea, care a făcut un meci perfect. Pas greșit și pentru CFR
27/09/2020 LA 19:40

Cristi Manea, cumpărat definitiv de CFR Cluj

Manea, în vârstă de 23 de ani, a strâns 86 de meciuri pentru CFR Cluj, iar în afara celor trei titluri, el mai are în palmares şi o Supercupă a României tot cu echipa din Gruia. Potrivit transfermarkt, cota de piață a lui Manea este acum de 2,7 milioane de euro. Cea mai amre cotă avută a fost de 4 milioane de euro. Până acum, în această fereastră de mercato, CFR Cluj i-a mai transferat pe Gabriel Debeljuh şi Jakub Vojtus, iar acum două zile l-a cedat pe Kevin Boli la Samsunsport.

Manea a mai jucat în cariera sa la Viitorul, Mouscron, FCSB şi CFR.Internaţionalul român a evoluat în 7 partide pentru CFR, în sezonul precedent. Cristi Manea a disputat de asemenea 10 meciuri pentru România, 19 meciuri pentru România U21, 8 meciruri pentru România U19, 6 meciuri pentru România U17 și 2 meciuri pentru România U16.

Fotbal
Veste proastă pentru Dan Petrescu! CFR Cluj și-a aflat adversara din turul trei preliminar al UEL
18/09/2020 LA 05:32
Romanian Liga I
CFR Cluj - Hermannstadt 1-0. Victorie "marcă înregistrată" pentru Dan Petrescu
13/09/2020 LA 21:21