Plecarea lui Bordeianu în toamnă, dar mai ales cea a lui Djokovic din urmă cu câteva zile i-a lăsat descoperiți pe cei de la CFR Cluj în linia mediană, iar Edi Iordănescu vrea neapărat să umple acest gol în această perioadă de mercato. Clujenii se pare că au găsit deja soluția ideală și sunt foarte aproape de o mutare foarte interesantă.
Gsp.ro scrie că CFR este în discuții avansate cu Alexandru Crețu, fotbalist care evoluează pentru NK Maribor, în campionatul Sloveniei. Conform sursei citate, CFR va plăti în jur de 250.000 de € pentru mijlocașul care mai are contract cu gruparea slovenă până în vară. Cota de piață a internaționalului român este de 400.000 de €, conform site-ului de specialitate trransfermarkt.com.
"Da, sunt șanse mari să fie facut transferul, negocierile sunt pe ultima sută de metri", a declarat agentul jucătorului, Zvonko Milojkovici.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
IERI LA 19:53

Alexandru Crețu e unul dintre preferații lui Mirel Rădoi

În România, Crețu a jucat la Poli Iași, club de la care a plecat în 2017 la Olimpija Ljubljana. În 2018 a semnat cu NK Maribor, formație cu care a cucerit titlul în Slovenia în 2019, Crețu fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei.
Evoluțiile bune din Slovenia i-au atras atenția lui Mirel Rădoi, care i-a oferit debutul la echipa națională mijlocașului de 28 de ani în toamna anului trecut, în egalul de la București contra Irlandei de Nord din Liga Națiunilor. Ulterior, Crețu a fost titular în meciurile cu Austria și Norvegia, dar și în barajul pentru EURO din Islanda.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
19/09/2021 LA 10:35