Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj poate pierde încă un om de bază! Ce ofertă de nerefuzat a primit fotbalistul clujenilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/05/2021 la 20:33 GMT+3

CFR Cluj a câştigat cel de-al patrulea titlu consecutiv, dar va avea nevoie de ’’forţe proaspete’’ pentru sezonul viitor, atât pe banca tehnică, acolo unde Edi Iordănescu a plecat, cât şi la capitolul jucători.

CFR Cluj - FCSB 2-0 (25.05.2021)

Credit imagine: Eurosport

articol de Romeo Ene
După Vinicius, care şi-a anunţat plecarea, şi Mihai Bordeianu, al cărui împrumut expiră, se pare că Andrei Burcă este următorul fotbalist care va părăsi campioana României, potrivit Prosport. Acesta îşi anunţase intenţia încă după meciul dintre CFR şi Clinceni, la interviul de după meci: ’’Îmi doresc foarte mult să plec în această vară. Sunt discuții, sper să iau cea mai bună decizie. Aștept ofertele”.

Motivul pentru care Burcă vrea să plece de la CFR

Andrei Burcă, fundaş care a impresionat în tricoul campioanei şi care a cochetat cu echipa naţională, vrea să plece din Gruia. Adus în urmă cu 2 ani de la Botoşani, fiind titular în echipa clujeană, alături de care a cucerit două titluri, ar avea o ofertă de 1,4 milioane de euro de la Al-Ain, potrivit aceleiaşi surse.
Dacă pe plan sportiv, rămânerea în Gruia ar echivala cu prezenţa în cupele europene, acolo unde CFR a demonstrat că poate obţine rezultate impresionante de-a lungul ultimelor 4 sezoane, aspectul financiar este cel care ’’îi face cu ochiul’’ lui Burcă. Al-Ain, club din Emiratele Arabe Unite, oferă aproape un milion şi jumătate de euro pentru fundaş, dar conducerea clujenilor nu vrea să audă de o astfel de mutare. Astfel, CFR cere cu un milion mai mult pentru jucătorul său, greu de crezut că un club va plăti o sumă atât de mare pentru Burcă.
80 de partide a adunat fundaşul în tricoul clujenilor de-a lungul celor două sezoane, fiind un jucător exponenţial care a contribuit la parcursul campioanei României atât în plan intern, cât şi european.
A fost adus contra sumei de 150.000 de euro şi s-a impus în echipa clujeană. Dacă viitorul lui Burcă este incert, cel al lui Vinicius este sigur, astfel el nu va continua la CFR, după cum a anunţat pe reţelele de socializare: ’’A fost o plăcere să câştig patru trofee. Am dat totul pentru această echipă, iar acum plec cu capul sus.’’
Pe lângă Vinicius, de la CFR vor mai pleca Giedrius Arlauskis, Syam Ben Youssef, Mihai Bordeianu, care era împrumutat de la Al Qadisiyah, Ovidiu Hoban, William Soares, Luis Aurelio, Michael Pereira şi Iasmin Latovlevici, potrivit DigiSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo