CFR Cluj a câştigat, luni seara, pe terenul Universităţii Craiova cu 3-1 şi este din nou campioana României. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 10, Vinicius a egalat în minutul 36, iar Kevin Boli şi Ciprian Deac au marcat după pauză. Pentru ardeleni este al 6-lea titlu din istorie şi al treilea, la rând. Echipa lui Dan Petrescu va juca în preliminariile Champions League.
Universitatea Craiova merge în preliminariile Europa League, alături de FCSB şi FC Botoşani. Patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, un om căruia nu-i place să fie iasă în față cu declarații, a ieșit aseară public și a despre ce urmează pentru CFR Cluj: "Am intrat prima dată în viața mea în direct. Toată viața mea mi-am dorit ca un campion să se decidă pe teren. Nu-mi doresc să câștige cineva vreodată la masa verde, adevăratul campion este pe teren. Am demonstrat că suntem o echipă echilibrată și ne-am luptat cu toate forțele, chiar și cele care nu se văd. Am încercat să fim cât se poate de corecți în fiecare an. Am încercat mereu să fim pe locul 1, să asigurăm tot ce e nevoie la echipă, să fie un mediu oportun pentru câștigarea campionatului. Cel mai important este spiritul echipei, cel care s-a transmis de la vechiul CFR, de la Iuliu Mureșan și Arpad Paszkany. Nu avem cum să-i uităm.

Nelu Varga: "Vrem în grupele Champions League. Va veni un golgheter din Italia și posibil Stanciu"

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E o echipă destul de ciudată!" Ce au spus Rădoi și Stanciu înainte de meciul cu Liechtenstein
04/09/2021 LA 09:33
Putem forța intrarea în grupele Champions League. Noul obiectiv este Champions League, vom aduce jucători. Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League. E posibil. (n.r întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului.) O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu", a spus Nelu Varga, pentru Look Sport.
Europa League
O victorie și o remiză pentru români în Europa League! Rezultatele serii
19/08/2021 LA 20:59
Liga Campionilor UEFA
Seară neagră pentru români în Champions League! Stanciu, Niță și Hagi, eliminați în turul 3
10/08/2021 LA 21:05