Ardelenii au început tare meciul și au deschis scorul încă din minutul șase. Chipciu a executat excelent un corner, Burcă a prelungit pe spate iar Itu a profitat că nu era deloc marcat și a trimis mingea în plasa porții din careul mic.
În minutul 16 a venit deja următoarea ocazie pentru oaspeți: Păun a lovit bara porții apărate de Ureche printr-un șut puternic de la 25 de metri. Doar șapte minute mai târziu, Omrani a fost aproape să dubleze avantajul CFR-ului dar Ureche a intervenit decisiv.

CFR Cluj a controlat meciul de la Clinceni

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Prima ocazie a gazdelor a venit în minutul 38 atunci când lovitura liberă executată de Raul Rusescu i-a pus mari probleme lui Arlauskis, cel care a reușit în cele din urmă să rețină.
Meciul a fost însă dominat de CFR Cluj iar ardelenii au ratat o nouă ocazie uriașă în prelungirile primei reprize atunci când Chipciu a reluat din trei metri, însă mingea a fost respinsă decisiv, din nou, de Ureche.
Repriza a doua a fost lipsită de evenimente, în care de o intervenție decisivă a lui Arlauskis din minutul 51 în fața lui Chunchukov.
Așadar CFR Cluj acumulează după șase etape din play-off 45 de puncte, în timp ce FCSB, care va juca astăzi cu FC Botoșani, are 43 de puncte.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10