În vârstă de 25 de ani, Mumuni Shafiu, a declarat pentru presa din Ghana că va fi jucătorul lui CFR Cluj din sezonul viitor. Fostul atacant de la Ashanti Gold a dat proble la CFR în luna februarie şi trebuia să semneze un contract cu ardeleni fix când a început pandemia de coronavirus, iar fotbalistul nu s-a mai putut întoarce în România.
"Voi semna cu CFR Cluj după ce se va termina pandemia de coronavirus. Acum sunt în Ghana din cauza restricţiilor de călătorie", a declarat fotbalistul ghanez, potrivit ghanaguardian.com. Totodată, Shafiu a spus că a vorbit cu directorul sportiv şi antrenorul de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu i-ar fi dat deja un program bine stabilit de antrenament.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Atacantul a explicat în țara natală că a rămas în atenația CFR-ului: "Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câțiva jucători din Argentina și Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.
Mumuni Shafiu are o cotă de piață de 75.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Dan Petrescu a declarat de curând că își dorește ca atât Țucudean, cât și Arlauskis, să rămână în Gruia: ”Sper ca toți jucătorii să rămână aici, cel puțin o lună, până se termină campionatul. Sper ca Țucudean și Arlauskis vor rămâne aici”, a spus Petrescu după meciul cu Botoșani, câștigat de CFR cu 2-0 în Liga 1.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36