În vârstă de 25 de ani, Mumuni Shafiu, a declarat pentru presa din Ghana că va fi jucătorul lui CFR Cluj din sezonul viitor. Fostul atacant de la Ashanti Gold a dat proble la CFR în luna februarie şi trebuia să semneze un contract cu ardeleni fix când a început pandemia de coronavirus, iar fotbalistul nu s-a mai putut întoarce în România.
"Voi semna cu CFR Cluj după ce se va termina pandemia de coronavirus. Acum sunt în Ghana din cauza restricţiilor de călătorie", a declarat fotbalistul ghanez, potrivit ghanaguardian.com. Totodată, Shafiu a spus că a vorbit cu directorul sportiv şi antrenorul de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu i-ar fi dat deja un program bine stabilit de antrenament.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Atacantul a explicat în țara natală că a rămas în atenația CFR-ului: "Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câțiva jucători din Argentina și Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.
Mumuni Shafiu are o cotă de piață de 75.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Dan Petrescu a declarat de curând că își dorește ca atât Țucudean, cât și Arlauskis, să rămână în Gruia: ”Sper ca toți jucătorii să rămână aici, cel puțin o lună, până se termină campionatul. Sper ca Țucudean și Arlauskis vor rămâne aici”, a spus Petrescu după meciul cu Botoșani, câștigat de CFR cu 2-0 în Liga 1.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58