CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0 (2-4, după penalty-uri), LIVE BLOG
Oltenii au transformat pe linie (Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic), în timp ce Păun și Omrani au fost jucătorii care au ratat din partea clujenilor, iar trofeul merge la Craiova.
Fluier Final! CFR și Craiova s-au anihilat reciproc în repriza secundă, astfel că totul se va decide la loviturile de departajare.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Pauză: Cele două echipe au practicat un fotbal bun, au avut fiecare oportunități bune, dar lipsește golul. În caz de egalitate și la final se va trece direct la executarea loviturilor de departajare.
min.1: A început partida de pe Arena Națională
UPDATE / Echipele de start
CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Bouhenna, Graovac, Camora - Rodriguez, Sigurjonsson - Chipciu, Deac, Petrila - Debeljuh
REZERVE: Bălgrădean, Păun, Imranu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Hoban, Gîdea, Cestor
ANTRENOR: Marius Șumudică
CSU Craiova: Pigliacelli - Conte, Constantin, Bălașa, Vătăjelu - Nistor, Mateiu - Cîmpanu, Cicâldău, Ivan - Koljic
REZERVE: Lazar, Screciu, Bic, Vlădoiu, Markovic, Fedele, Gustavo, Găman, Mitran
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis
Știrea inițială
CFR Cluj și Universitatea Craiova vor lupta în această seară pentru Supercupa României, meci care deschide în mod tradițional sezonul fotbalistic.
Ardelenii sunt campionii în exercițiu, în timp ce oltenii și-au câștigat dreptul de a juca în Supercupă după ce s-au impus în finala Cupei României. Pentru CFR va vi al 2-lea meci oficial al sezonului, după ce gruparea condusă de Marius Șumudică a debutat cu dreptul în cupele europene, câștigând cu 3-1 în fața celor de la Borac Banja Luka, în primul tur preliminar al Champions League. În schimb, pentru echipa dun Bănie va fi primul meci al acestui sezon.

CFR Cluj - Universitatea Craiova, Supercupa României 2021

Partida va avea loc pe Arena Națională din București și va fi condusă la centru de Adrian Cojocaru, ajutat la cele două margini de Badea Marius și Tunyogi Ferencz.
Chiar dacă Supercupa României nu este un trofeu cu o importanță deosebită, ambele echipe își vor dori cu siguranță victoria, care ar însemna un plus de moral înainte de startul Ligii 1.
Deși este un meci jucat cu trofeul pe masă, în caz de egalitate nu vor exista prelungiri, urmând a se trece direct la executarea loviturilor de la 11 metri pentru desemnarea câștigătoarei.
CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au mai întâlnit o dată în Supercupa României, ardelenii câștigând cu 1-0 în 2018. CFR a jucat de 7 ori în istorie pentru acest trofeu, câștigând de 4 ori, în timp ce pentru oltenii este abia a 2-a apariție.
La meciul de pe Arena Națională este admis și accesul unui număr limitat de fani (25% din capacitatea stadionului - circa 13.000 de locuri), dar interesul pentru această partidă a fost scăzut, vânzându-se mai puțin de 5000 de bilete până cu câteva ore înainte de start.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11