Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, victorie clară cu Chindia Târgoviște în etapa a 17-a. Bordeianu a reușit o "dublă"

Irina Aldea

Actualizat 23/11/2019 la 09:57 GMT+2

CFR Cluj a câștigat în mod clar meciul de pe teren propriu din etapa a 17-a a Ligii 1. Campioana României a trecut fără probleme de echipa Chindia Târgoviște, cu 4-0.

CFR Cluj v Rennes

Credit imagine: Eurosport

Gazdele au început bine meciul, iar în primele minute au avut deja primele ocazii. În minutul 3 a venit și golul, prin tânărul Cătălin Itu. Portarul oaspeților a degajat greșit un balon, acesta a ajuns la jucătorul CFR-ului care a șutat de la marginea careului și a înscris.
Golul lui Itu a stabilit și scorul la pauză, dar în partea secundă campioana avea să mai marcheze de trei ori. Mihai Bordeianu a marcat o dublă în mai puțin de 10 minute, minutele 71 și 79. Scorul final, 4-0, a fost stabilit de căpitanul Mario Camora, care punctat după o pasă a lui Alexandru Păun, în minutul 87.

Echipele de start:

  • CFR Cluj: 87. Arlauskis – 16. Susici, 55. Vinicius, 21. Boli, 45. Camora – 94. Itu, 37. Bordeianu, 19. Culio – 10. Deac, 9. B. Omrani, 18. Costache
  • Chindia: 25. Aioani – 2. Martac, 4. Benga, 14. Leca, 99. Neciu – 20. Neguț, 22. Rață, 94. Bic, 36. Burlacu – 13. Cerchez, 23. Dumiter

Mihai Bordeianu, omul meciului în meciul dintre CFR Cluj și Chindia Târgoviște

Mihai Bordeianu a fost omul meciului în partida CFR-ului cu Chindia Târgoviște (scor 4-0). Bordeianu a marcat în partea secundă a duelului cu Chindia de două ori; primele sale reușite din acest sezon.
"Pentru mine, ce-i drept, este o premieră. Primele goluri şi prima oară când dau două goluri într-un meci. E important că am obţinut cele 3 puncte care ne fac să rămânem pe primul loc. Avem un moral bun după victoria asta, am marcat 4 goluri, nu am primit niciunul. Cred că am făcut un meci bun înaintea unui duel foarte important pentru noi (n.r.: joi, CFR Cluj joacă împotriva echipei Lazio Roma în Europa League), care poate decide accederea în primăvara europeană", a declarat Bordeianu.
În urma acestui succes, CFR Cluj își asigură primul loc și la finalul etapei a 17-a. Acumulează 34 de puncte, cu 5 peste locul secund, FC Viitorul Constanța. De partea cealaltă, echipa lui Viorel Moldovan rămâne în partea inferioară a clasamentului sezonului regulat. Are 17 puncte și se află pe locul 10.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo