CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro pentru unul dintre oamenii de bază din ultimele două sezoane. Mihai Bordeanu a ajuns în Arabia Saudită, iar Dan Petrescu vrea să găsească soluții cât mai repede pentru a revitaliza mijlocul terenului.
După i-a eliminat din playofful pentru gruprele Europa League, CFR Cluj vrea să transfere doi jucători de la echipa finlandeză KuPS. Mijlocașul Boateng și atacantul Usman Sale sunt fotbaliștii pe care antrenorul care a adus titlul în ultimii trei ani în Gruia a pus ochii. Boateng este mijlocașul care ar urma din iarnă să-i ia locul lui Bordeanu, iar Usman Sale va fi jucătorul de bandă care-i va face concurență lui Deac. Ca și Deac, Sale este mai mult un creator decât un finalizator. Nigerianul a dat doar 2 goluri în 19 meciuri la KuPS în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2020/10/25/2921918.jpg
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
IERI LA 05:35

Boateng, crescut de Manchester City

Bismark Adjei-Boateng a fost 6 ani în proprietatea lui Manchester City, dar nu a apucat să joace în Premier League. Mijlocașul defensiv de 26 de ani a fost împrumutat 5 sezoane la Stromsgodset, în Norvegia. Fotbalistul din Ghana a jucat doi ani în MLS la Colorado Rapids și a ajuns la KuPS în 2019.
Cei doi ar urma să vină din iarnă, anunță Prosport.
Romanian Liga I
Nicolae Dică, nemulțumit de unul dintre fundașii FCSB-ului! "Are niște deprinderi și lucrăm la asta"
23/09/2022 LA 07:30
Romanian Liga I
Neluțu Varga nu l-a iertat de tot pe Dan Petrescu! "I-am adus ce a cerut și n-a fost nimic gratis"
22/09/2022 LA 04:47