CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro pentru unul dintre oamenii de bază din ultimele două sezoane. Mihai Bordeanu a ajuns în Arabia Saudită, iar Dan Petrescu vrea să găsească soluții cât mai repede pentru a revitaliza mijlocul terenului.
După i-a eliminat din playofful pentru gruprele Europa League, CFR Cluj vrea să transfere doi jucători de la echipa finlandeză KuPS. Mijlocașul Boateng și atacantul Usman Sale sunt fotbaliștii pe care antrenorul care a adus titlul în ultimii trei ani în Gruia a pus ochii. Boateng este mijlocașul care ar urma din iarnă să-i ia locul lui Bordeanu, iar Usman Sale va fi jucătorul de bandă care-i va face concurență lui Deac. Ca și Deac, Sale este mai mult un creator decât un finalizator. Nigerianul a dat doar 2 goluri în 19 meciuri la KuPS în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2020/10/25/2921918.jpg
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 5 ORE

Boateng, crescut de Manchester City

Bismark Adjei-Boateng a fost 6 ani în proprietatea lui Manchester City, dar nu a apucat să joace în Premier League. Mijlocașul defensiv de 26 de ani a fost împrumutat 5 sezoane la Stromsgodset, în Norvegia. Fotbalistul din Ghana a jucat doi ani în MLS la Colorado Rapids și a ajuns la KuPS în 2019.
Cei doi ar urma să vină din iarnă, anunță Prosport.
Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
24/09/2021 LA 20:38