”Astăzi au fost multe ocazii de ambele părți și am revenit de la 0-2. Dar a fost o săptămână agitată la noi la club, cu multe probleme iar jucătorii nu cred că au reușit să se concentreze, cred că s-a văzut acest lucru din cum am început meciul. La golul al doilea, dacă exista VAR în România, se dădea offside.
Apoi am revenit extraordinar. Eu eram pe punctul de a face anumite schimbări la 2-2 pentru că eram dezechilibrați la mijloc dar această regulă U21 mă face mereu să aștept așa că am întârziat și ei au marcat. Golul al treilea a fost ușor iar asta ne-a costat. Este prima mea înfrângere ca antrenor acasă după 37 de meciuri, mi-ar fi plăcut să facă 40. Dar asta este viața!”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.
”Au fost ceva probleme și s-a văzut. Avem și probleme interne, mulți jucători care nu joacă din cauza regulii U21, nu sunt motivați tot timpul, sunt supărați iar acest lucru s-a văzut. Au mai fost și alte probleme dar nu aș vrea să comentez. S-a văzut la final pe tabelă, altfel, este greu ca CFR să ia trei goluri acasă. Până la urmă și Craiova este o echipă foarte bună iar campionatul se va juca până în ultima etapă. Craiova este favorită acum, au și scorul direct din play-off”, a continuat Petrescu.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 20 ORE
”Dacă Arlauskis va pleca, va fi mult mai greu pentru noi să câștigăm acest campionat, dar eu nu pot să-l forțez dacă are altă ofertă. El trebuie să ne spună ce vrea, dar va fi foarte greu, cinci meciuri fără el...”, a precizat Petrescu.
Întrebat despre prestația slabă a lui Omrani, Petrescu a răspuns: ”Da, atacanții noștri nu mai marchează de mult goluri. Alții marchează, este o problemă, avem jucători care pot face diferența, dar nu ne-au ajutat în acest an”.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36