”Singurul lucru pozitiv este rezultatul, sunt foarte nemulțumit de toți jucătorii, nu am pregătit nici eu bine acest meci. Astăzi dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-2 sau 5-3. El a fost omul meciului și acest lucru mă îngrijorează. Astăzi toți jucătorii au fost sub nivelul lor obișnuit, poate e și vina mea, poate i-am antrenat prea mult, nici noi nu știm ce să facem după trei luni de pauză, s-a văzut pe teren că FCSB a fost mai proaspătă, jucătorii lor au fost mai buni. Dacă mai jucăm așa nu terminăm în primele trei locuri!”, a declarat Dan Petrescu după meci la DigiSport.

CFR - FCSB. Dan Petrescu: ”Sunt foarte îngrijorat!”

”Nu am văzut echipa asta așa de slabă de când sunt antrenor la CFR, nu ne-au dominat Sevilla, nu ne-au dominat Celtic, Lazio... nici nu contează că avem șapte puncte, putem să pierdem șapte meciuri la rând. FCSB are jucători la nivel extraordinar și nu am reușit să îi facă să înțeleagă cât de greu este acest meci”, a continuat el.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
”N-avem programul încărcat pentru că jucăm în fiecare weekend. Depinde de mine și de jucători ce vor facem mai departe. Eu sunt foarte îngrijorat sincer, eu n-am crezut că e posibil să stau de dimineață până seara să pregătesc meciul și echipa să nu facă nimic. Mi-au plăcut doar cei care au intrat pe parcurs, în rest nimic”, a precizat Petrescu.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20