Eurosport

CFR, pas greșit la Mediaș! FCSB poate să se apropie la trei puncte

CFR, pas greșit la Mediaș! FCSB poate să se apropie la trei puncte

08/02/2020 la 22:08Actualizare 08/02/2020 la 22:17

CFR a reușit doar un egal la Gaz Metan Mediaș, 0-0, în etapa a 24-a din Liga 1. Astfel, FCSB se poate apropia la numai trei puncte de liderul campionatului.

În prima repriză a partidei, Omrani a ratat cea mai mare ocazie pentru CFR, în minutul 20, când a reușit doar un șut slab în timp ce șapte minute mai târziu, Mediașul a răspuns prin șutul lui Chamed. Acesta a fost blocat însă de portarul Sandomierski, cel care a debutat pentru echipa lui Dan Petrescu...

Au urmat două intervenții remarcabile ale lui Pleșca, cel care a salvat eforturile lui Omrani și Rondon. Dominația CFR-ului a fost una sterilă însă iar în a doua repriză meciul s-a stins total.

Astfel, dacă FCSB va învinge în partida de luni împotriva celor de la Academica Clinceni, va veni la doar trei puncte de liderul CFR Cluj.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.