6 meciuri - 6 victorii. Aproape eliminată din Europa, CFR defilează în Liga 1, acolo unde are punctaj maxim, 18 puncte. În această seară, formaţia lui Şumudică a avut o misiune grea, în faţa lui FC Argeş, formaţie cu un moral foarte bun după succesul din runda anterioară, de pe terenul lui Sepsi. În ciuda faptului că am asistat la o primă repriză echilibrată, ardelenii au intrat cu avantaj la pauză, graţie reuşitei lui Omrani, în minutul 30.
Mai mult, campioana a fost privată cu 10 minute înainte de intrarea la cabine de acordarea unui penalty, după ce Denis Ciobotariu a fost lovit cu brațul de Meza Colli.
În repriza a doua, gazdele au încercat să aibă o posesie cât mai bună, astfel încât să egaleze, dar defensiva clujeană a rămas compactă şi a reuşit să îi împiedice pe argeşeni să smulgă un punct.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 17 ORE

Jucătorii lui CFR, de partea lui Şumudică

În ultima perioadă, după eliminarea din preliminariile Champions Leauge şi după ruşinosul rezultat cu Steaua Roşie Belgrad, din play-off-ul Europa League, conducerea clujeană s-a arătat tot mai deranjată de modul în care Şumudică pregăteşte echipa.
S-a vorbit inclusiv că fotbaliştii l-ar sabota pe tehnician, nemulţumiţi de metodele acestuia. Pentru moment, lucrurile par să se fi calmat în Gruia, dovadă în acest sens şi modul în care jucătorii s-au bucurat după golul contra piteştenilor. Omrani&Co au mers imediat după golul victoriei spre banca tehnică pentru a se bucura alături de stafful tehnic, semn că Şumi are parte de suţinerea vestiarului.
Cu 18 puncte după 6 etape, CFR are un avans de 9, respectiv 10 puncte faţă de formaţiile care i-au ameninţat supremaţia în ultimele sezoane, Craiova şi FCSB.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32