Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR, perfectă în campionat. Clujenii au punctaj maxim după 6 etape

Cristian Mihală

Publicat 21/08/2021 la 23:32 GMT+3

CFR Cluj îşi continuă parcursul perfect în Liga 1. Campioana s-a impus cu 1-0 pe terenul lui FC Argeş, după o partidă extrem de echilibrată.

Omrani a marcat din nou pentru CFR

Credit imagine: Eurosport

6 meciuri - 6 victorii. Aproape eliminată din Europa, CFR defilează în Liga 1, acolo unde are punctaj maxim, 18 puncte. În această seară, formaţia lui Şumudică a avut o misiune grea, în faţa lui FC Argeş, formaţie cu un moral foarte bun după succesul din runda anterioară, de pe terenul lui Sepsi. În ciuda faptului că am asistat la o primă repriză echilibrată, ardelenii au intrat cu avantaj la pauză, graţie reuşitei lui Omrani, în minutul 30.
Mai mult, campioana a fost privată cu 10 minute înainte de intrarea la cabine de acordarea unui penalty, după ce Denis Ciobotariu a fost lovit cu brațul de Meza Colli.
În repriza a doua, gazdele au încercat să aibă o posesie cât mai bună, astfel încât să egaleze, dar defensiva clujeană a rămas compactă şi a reuşit să îi împiedice pe argeşeni să smulgă un punct.

Jucătorii lui CFR, de partea lui Şumudică

În ultima perioadă, după eliminarea din preliminariile Champions Leauge şi după ruşinosul rezultat cu Steaua Roşie Belgrad, din play-off-ul Europa League, conducerea clujeană s-a arătat tot mai deranjată de modul în care Şumudică pregăteşte echipa.
S-a vorbit inclusiv că fotbaliştii l-ar sabota pe tehnician, nemulţumiţi de metodele acestuia. Pentru moment, lucrurile par să se fi calmat în Gruia, dovadă în acest sens şi modul în care jucătorii s-au bucurat după golul contra piteştenilor. Omrani&Co au mers imediat după golul victoriei spre banca tehnică pentru a se bucura alături de stafful tehnic, semn că Şumi are parte de suţinerea vestiarului.
Cu 18 puncte după 6 etape, CFR are un avans de 9, respectiv 10 puncte faţă de formaţiile care i-au ameninţat supremaţia în ultimele sezoane, Craiova şi FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo