6 meciuri - 6 victorii. Aproape eliminată din Europa, CFR defilează în Liga 1, acolo unde are punctaj maxim, 18 puncte. În această seară, formaţia lui Şumudică a avut o misiune grea, în faţa lui FC Argeş, formaţie cu un moral foarte bun după succesul din runda anterioară, de pe terenul lui Sepsi. În ciuda faptului că am asistat la o primă repriză echilibrată, ardelenii au intrat cu avantaj la pauză, graţie reuşitei lui Omrani, în minutul 30.
Mai mult, campioana a fost privată cu 10 minute înainte de intrarea la cabine de acordarea unui penalty, după ce Denis Ciobotariu a fost lovit cu brațul de Meza Colli.
În repriza a doua, gazdele au încercat să aibă o posesie cât mai bună, astfel încât să egaleze, dar defensiva clujeană a rămas compactă şi a reuşit să îi împiedice pe argeşeni să smulgă un punct.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03

Jucătorii lui CFR, de partea lui Şumudică

În ultima perioadă, după eliminarea din preliminariile Champions Leauge şi după ruşinosul rezultat cu Steaua Roşie Belgrad, din play-off-ul Europa League, conducerea clujeană s-a arătat tot mai deranjată de modul în care Şumudică pregăteşte echipa.
S-a vorbit inclusiv că fotbaliştii l-ar sabota pe tehnician, nemulţumiţi de metodele acestuia. Pentru moment, lucrurile par să se fi calmat în Gruia, dovadă în acest sens şi modul în care jucătorii s-au bucurat după golul contra piteştenilor. Omrani&Co au mers imediat după golul victoriei spre banca tehnică pentru a se bucura alături de stafful tehnic, semn că Şumi are parte de suţinerea vestiarului.
Cu 18 puncte după 6 etape, CFR are un avans de 9, respectiv 10 puncte faţă de formaţiile care i-au ameninţat supremaţia în ultimele sezoane, Craiova şi FCSB.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58