Campioana e într-o situaţie ingrată. După înfrângerile cu Gaz Metan şi AS Roma, clujenii au învins pe FC Argeş şi sperau să iasă din criză.
UTA părea un adversar ideal, clujenii obţinând 4 victorii în ultimele 4 partide cu arădenii. Dar confruntarea de azi a venit într-o situaţie specială, pe lângă cei 4 titulari accidentaţi, Dan Petrescu aflând în ziua meciului că nu va putea conta nici pe Deac, Hoban și Ben Youssef. Cei trei au ieşit pozitiv la testele de COVID ale căror rezultate au sosit duminică.
"Cred că ați aflat și voi că problemele sunt mai mari decât erau. Sunt 7 jucători, care erau titulari, care nu pot participa la meciul cu Roma. Va fi foarte greu, sper să nu se mai întâmple nimic marți, când vom mai face un test", a spus Dan Petrescu înainte de meci.
Fotbal
Benzema află înainte de El Clasico dacă face închisoare sau e achitat, în scandalul de șantaj
ACUM 4 ORE
În consecinţă, CFR a făcut un meci slab cu UTA, ocaziile de poartă lipsind aproape cu desăvârşire, până în final, când, ca urmare a scorului, gazdele au forţat.
Rezultatul firesc era o remiză, dar trupa nou-promovată a dat lovitura în minutul 75, când fostul golgheter al campionatului, Hora, a marcat din pasa lui Buhacianu.
CFR rămâne pe 3, cu 21 de puncte, dar FCSB are ocazia luni să se distanţeze la 6 puncte de campioană. UTA a urcat pe 5, fiind revelaţia campionatului.

CFR, transfer înainte de meci

CFR Cluj a anunțat un transfer chiar în ziua meciului cu UTA Arad.
Clujenii s-au întărit cu fundașul central de origine croată Ivica Zunic.
"Bun venit, Ivica Zunic! Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Fundașul central Ivica Žunić a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu. Bun venit la Cluj, Ivica și cât mai multe realizări în tricoul <alb-vișiniu>", este anunțul celor de la CFR Cluj.
Recent, CFR Cluj a anunțat și transferul tunisianului Ben Youssef.
UEFA Europa Conference League
LIVE BLOG: CFR Cluj - Alkmaar, de la ora 22:00 | Campioana României, obligată să câștige
ACUM 5 ORE
Fotbal
Dezvăluirile lui Valbuena despre Benzema, în prima zi a procesului de șantaj
ACUM 6 ORE