În condițiile date, Liga 1 ar urma să se reia pe 6 iunie, în timp ce ultima etapă se va disputa pe 26 iulie. Oficialii LPF sunt decişi ca meciurile rămase să se dispute fără spectatori, la fel ca în Bundesliga.
Claudiu Niculescu este unul dintre cei care consideră că reluarea campionatului pe 6 iunie nu reprezintă o idee bună. În prezent pe banca celor de la CS Mioveni, Niculescu a făcut referire la perioada scurtă dintre revenirea jucătorilor la antrenamente (15 mai) și prima etapă din Liga 1, care ar putea genera accidentări.
"Dacă vom începe pe 15 mai pregătirea și campionatul va debuta pe 5 iunie, practic înseamnă două săptămâni de pregătire. Va fi un fel de bâlci sau un fel de miuță în spatele blocului, în cartiere.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 12 ORE
Vor fi multe multe accidentări musculare. E normal, până la urmă. Sunt două luni de pauză totală. Dacă se va da drumul la antrenamente după data de 15 mai, deși nu cred că ne vom antrena cu toții, ci doar pe grupuri de 3-4-5 jucători, mai devreme de 15 iunie nu se poate relua. Ar fi nevoie de cel puțin patru săptămâni de pregătire.", a spus Claudiu Niculescu, pentru DigiSport.

Niculescu: "CFR va câștiga aproape 100% campionatul "

Mai mult, fostul atacant al lui Dinamo consideră că, în condițiile actuale, principala favorită la câștigarea titlului de campioană va fi CFR Cluj, datorită lotului extins de care dispun ardelenii:
"În plus, vor avea câștig de cauză echipele cu loturi numeroase, aici mă refer la CFR Cluj. CFR va avea șanse aproape de 100% să câștige campionatul, pentru că poate alinia două sau chiar trei echipe. În toamnă jucau joia cu o echipă și duminica cu altă echipă.", a mai spus Niculescu.
Potrivit programului, etapele ar urma să se desfășoare pe 6/7 iunie, 13/14 iunie, 17/18 iunie, 20/21 iunie, 27/28 iunie, 1/2 iulie, 4/5 iulie, 8/9 iulie, 11/12 iulie, 18/19 iulie, 22/23 iulie şi 25/26 iulie.
LPF precizează că acesta este totuşi "un scenariu care poate să suporte modificări în funcţie de evoluţia situaţiei generate de Covid-19 şi deciziile autorităţilor competente".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32