Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR, victorie dificilă la Sepsi! Debeljuh a adus victoria după ce gazdele au rămas în 10 oameni

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/01/2021 la 18:52 GMT+2

CFR s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Sepsi grație golului marcat de Debeljuh. Ardelenii au ajuns la egalitate de puncte cu FCSB, însă au un meci în plus disputat.

Imagine din meciul CFR Cluj – Young Boys Berna

Credit imagine: Getty Images

Sepsi era una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1 înainte de meciul cu CFR, formația din Sf. Gheorghe ocupând locul al patrulea în Liga 1 înaintea vizitei ardelenilor. De cealaltă parte, CFR avea ca obiectiv să rămână aproape de FCSB la vârful clasamentului.
Neînvinse de șapte partide, gazdele au început tare meciul și în minutul șase, pe terenul înghețat de la Sf. Gheorghe, șutul lui Ștefănescu a fost respins de pe linia porții de Ciobotariu.
Meciul a fost ulterior unul extrem de echilibrat, însă treptat Sepsi a preluat controlul. Centrarea lui Pereira din minutul 32 a fost respinsă ușor de fundașii lui Sepsi însă doar două minute mai târziu Fulop a ratat o ocazie uriașă pentru gazde, mingea trimisă de el cu capul trecând puțin pe lângă poartă.

Sepsi - CFR 0-1. Cartonașul roșu a schimbat soarta partidei

A urmat o nouă ocazie mare a gazdelor dar Bălgrădean a intervenit excelent.
Misiunea lui Sepsi a devenit mult mai dificilă după eliminarea lui Rachid Bouhenna pentru al doilea cartonaș galben, la începutul reprizei a doua, în minutul 49.
În cele din urmă, CFR a marcat la prima lor ocazie prin Gabriel Debeljuh, care a îndeplinit o simplă formalitate din fața porții în minutul 72. Astfel, ardelenii au ajuns la egalitate de puncte cu FCSB, însă au un meci în plus disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo