Sepsi era una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1 înainte de meciul cu CFR, formația din Sf. Gheorghe ocupând locul al patrulea în Liga 1 înaintea vizitei ardelenilor. De cealaltă parte, CFR avea ca obiectiv să rămână aproape de FCSB la vârful clasamentului.
Neînvinse de șapte partide, gazdele au început tare meciul și în minutul șase, pe terenul înghețat de la Sf. Gheorghe, șutul lui Ștefănescu a fost respins de pe linia porții de Ciobotariu.
Meciul a fost ulterior unul extrem de echilibrat, însă treptat Sepsi a preluat controlul. Centrarea lui Pereira din minutul 32 a fost respinsă ușor de fundașii lui Sepsi însă doar două minute mai târziu Fulop a ratat o ocazie uriașă pentru gazde, mingea trimisă de el cu capul trecând puțin pe lângă poartă.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48

Sepsi - CFR 0-1. Cartonașul roșu a schimbat soarta partidei

A urmat o nouă ocazie mare a gazdelor dar Bălgrădean a intervenit excelent.
Misiunea lui Sepsi a devenit mult mai dificilă după eliminarea lui Rachid Bouhenna pentru al doilea cartonaș galben, la începutul reprizei a doua, în minutul 49.
În cele din urmă, CFR a marcat la prima lor ocazie prin Gabriel Debeljuh, care a îndeplinit o simplă formalitate din fața porții în minutul 72. Astfel, ardelenii au ajuns la egalitate de puncte cu FCSB, însă au un meci în plus disputat.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32