Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"

Cristian Mihală

Publicat 26/09/2021 la 23:20 GMT+3

CFR Cluj a câștigat cu mare șansă la Arad, pe terenul UTA-ei, scor 1-0, în etapa a 10-a din Liga 1. Repriza a doua a aparținut în întregime oaspeților, care au ratat pe bandă rulantă.

Alex Chipciu

Credit imagine: Eurosport

Campioana a avut parte de probabil cel mai greu meci jucat în deplasare în acest sezon. Pe un teren în care gazdele pun presiune mare pe poarta adversă, asta și ca urmare a sprijinului fantastic din tribune.
Chiar și așa, formația lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Chipciu (minutul 27). Ca și dat afară după plecarea lui Șumudică, mijlocașul de bandă dreaptă a acceptat să își micșoreze salariul și a reintrat în planurile noului tehnician. Azi, fostul internațional a reușit un gol superb, după pasa decisivă a lui Bordeainu.
CITEȘTE ȘI:

UTA, altă echipă după pauză

De la cabine au revenit alte două echipe, arădnii fiind mult mai motivați și reușind să controleze jocul de o manieră impresionantă.
Ocaziile mari au întrâziat să apară, asta până ca Hora să rateze o oportunitate uriașă. Campioana a fost în corzi în multe momente, dar ca în atâtea alte partide sub comanda lui Dan Petrescu, a rezistat. Lovitura de grație a UTA-ei nu a mai venit, deși gazdele au sperat până în ultima clipă la un egal. La una din ultimele faze, "Bătrâna Doamnă" a bifat o dublă ratare rarisimă: Mercioiu, aruncat în teren în repriza a doua a reluat spectaculos, dar mingea a lovit încheietura barelor. A revenit în tere, la Antal, care din 8 metri a ratat incredibil, lovind mingea cu tibia.
"A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Nu ăsta era planul, dar jucătorii care au intrat atât au putut. Ne-au dominat în a doua repriză, dar e o victorie fantastică pentru moral. Cred că vom fi singura echipă din România care va câștiga la Arad. I-am studiat bine, dar joacă extraordinar, aici nu s-a impus nici FCSB, nici Craiova", a spus Dan Petrescu la final.
Pe final, fanii UTA-ei au strigat "Rușine, rușine" către CFR, care s-a cantonat în propriul careu și a sperat ca arbitrul să fluiere finalul partidei mai repede.
CFR e lider în Liga 1, cu 9 victorii și o înfrângere. UTA rămâne pe 7, la un singur punct de play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo