Fără Oaidă, Coman și Man, accidentați în ultima perioadă, Vintilă s-a văzut nevoit să improvizeze din nou, mai ales că lista indisponibililor rămâne una extrem de lungă pentru vicecampioană.
Stafful tehnic a apelat la Andrei Vlad, Chorbadzhiyski şi Moutinho, titulari pentru prima oară de la dezastrul cu Gaz Metan, dar și în aceste condiții formația lui Vintilă a reușit victoria.
Partida a început totuşi cum nu se poate mai rău pentru oaspeţi, în condiţiile în care Florea a deschis scorul, după o fază în care roş-albaştrii au reclamat un henţ. Cu o mai mare experienţă, FCSB nu a acuzat atât de mult şocul şi a restabilit egalitatea după jumătate de oră de joc, când şutul lui Moutinho a fost deviat în propria poartă de Leca.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
ACUM 21 ORE

Chindia ştie să joace fotbal doar o repriză

Chindia este o formaţie foarte bună în prima repriză: dacă meciurile s-ar fi terminat la pauză până acum, în Liga 1, trupa lui Viorel Moldova ar fi ocupat un impresionant loc 6.
În aceste condiţii, fără a-şi crea foarte multe ocazii, echipa lui Vintilă a fost mai pragmatică şi a tranşat soarta partidei prin Gnohere, care a fructificat o pasă perfectă a lui Adi Popa. A fost al doilea gol marcat de "Bizon" pentru FCSB în această stagiune.
Cu 4 victorii şi două egaluri în ultimele 6 partide, FCSB pare să fi ieşit din criză. Totuşi, etapa viitoare se anunţă una complicată, în condiţiile în care Planic și Tănase vor fi suspendaţi, după ce au văzut azi câte un cartonaş galben. În runda a 14-a, roş-albaştrii vor juca tot "afară", cu Hermannstadt.
Graţie victoriei din această seară, FCSB urcă pe locul 7, la egalitate cu Poli Iași, ocupanta ultimei poziții care duce în play-off.

Echipele de start în Chindia - FCSB 1-2

Chindia
Aioani - Dinu, Pițan, Leca - Martac, Rață, Bic, Dumitrașcu - Neguț, Florea, Dumiter
FCSB
Vlad - Crețu, Chorbadzhiyski, Planic, Panțîru - Vînă, Crețu, Moruțan - F.Tănase, Gnohere, Moutinho
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20