Contra a venit cu planuri mari la Dinamo, însă jucătorii săi n-au reușit să scoată nici măcar un punct pe terenul formației care a încheiat pe ultimul loc în playout-ul Ligii 1, în stagiunea precedentă.
Chindia a avut prima mare ocazie a meciului de pe Stadionul "Ilie Oană" în minutul 33, când Yameogo a reluat periculos centrarea lui Neguț. Straton s-a aflat pe poziții și a intervenit miraculos. Același Yameogo a inițiat o fază superbă a gazdelor, în prelungirile primei reprize. Acesta i-a pasat în careu lui Tomas Diaz, apoi argentinianul l-a servit în fața porții pe Florea, care a trimis în plasă.

Contra, înfrângere la revenirea pe banca lui Dinamo

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Dinamo a avut o șansă uriașă de egalare la începutul părții secunde, însă Sorescu a șutat mult peste poartă, dintr-o poziție excelentă. Același Diaz a reușit o nouă fază minunată, după ce l-a driblat pe Crețu. Șutul sud-americanului s-a dus însă puțin peste poarta "câinilor".
Contra a efectuat toate cele 5 schimbări în meciul de la Ploiești, însă noii intrați n-au reușit să schimbe jocul modest al lui Dinamo. S-a încheiat 1-0 pentru Chindia, care a obținut primele puncte ale sezonului.
Dinamo rămâne cu un singur punct după primele două etape din Liga 1, obținut în meciul cu Hermannstadt.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20