Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Contra, debut cu stângul pe banca lui Dinamo! "Câinii" au pierdut pe terenul Chindiei Târgoviște

Cosmin Cioboata

Publicat 31/08/2020 la 22:56 GMT+3

Dinamo a pierdut pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 0-1, în etapa a doua din Liga 1, la prima apariție a lui Cosmin Contra pe banca formației din "Ștefan cel Mare", de la revenire.

Cosmin Contra

Credit imagine: Getty Images

Contra a venit cu planuri mari la Dinamo, însă jucătorii săi n-au reușit să scoată nici măcar un punct pe terenul formației care a încheiat pe ultimul loc în playout-ul Ligii 1, în stagiunea precedentă.
Chindia a avut prima mare ocazie a meciului de pe Stadionul "Ilie Oană" în minutul 33, când Yameogo a reluat periculos centrarea lui Neguț. Straton s-a aflat pe poziții și a intervenit miraculos. Același Yameogo a inițiat o fază superbă a gazdelor, în prelungirile primei reprize. Acesta i-a pasat în careu lui Tomas Diaz, apoi argentinianul l-a servit în fața porții pe Florea, care a trimis în plasă.

Contra, înfrângere la revenirea pe banca lui Dinamo

Dinamo a avut o șansă uriașă de egalare la începutul părții secunde, însă Sorescu a șutat mult peste poartă, dintr-o poziție excelentă. Același Diaz a reușit o nouă fază minunată, după ce l-a driblat pe Crețu. Șutul sud-americanului s-a dus însă puțin peste poarta "câinilor".
Contra a efectuat toate cele 5 schimbări în meciul de la Ploiești, însă noii intrați n-au reușit să schimbe jocul modest al lui Dinamo. S-a încheiat 1-0 pentru Chindia, care a obținut primele puncte ale sezonului.
Dinamo rămâne cu un singur punct după primele două etape din Liga 1, obținut în meciul cu Hermannstadt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo