Contra a venit cu planuri mari la Dinamo, însă jucătorii săi n-au reușit să scoată nici măcar un punct pe terenul formației care a încheiat pe ultimul loc în playout-ul Ligii 1, în stagiunea precedentă.

Chindia a avut prima mare ocazie a meciului de pe Stadionul "Ilie Oană" în minutul 33, când Yameogo a reluat periculos centrarea lui Neguț. Straton s-a aflat pe poziții și a intervenit miraculos. Același Yameogo a inițiat o fază superbă a gazdelor, în prelungirile primei reprize. Acesta i-a pasat în careu lui Tomas Diaz, apoi argentinianul l-a servit în fața porții pe Florea, care a trimis în plasă.

Romanian Liga I
Bogdan Andone, demis de la Astra. Ce antrenor este favorit să îi ia locul pe banca giurgiuvenilor
PESTE 21 MINUTE

Contra, înfrângere la revenirea pe banca lui Dinamo

Dinamo a avut o șansă uriașă de egalare la începutul părții secunde, însă Sorescu a șutat mult peste poartă, dintr-o poziție excelentă. Același Diaz a reușit o nouă fază minunată, după ce l-a driblat pe Crețu. Șutul sud-americanului s-a dus însă puțin peste poarta "câinilor".

Contra a efectuat toate cele 5 schimbări în meciul de la Ploiești, însă noii intrați n-au reușit să schimbe jocul modest al lui Dinamo. S-a încheiat 1-0 pentru Chindia, care a obținut primele puncte ale sezonului.

Dinamo rămâne cu un singur punct după primele două etape din Liga 1, obținut în meciul cu Hermannstadt.

Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 5 ORE