Contra s-a arătat nemulțumit de jocul echipei sale în această seară, atrăgând atenția că nu va mai accepta lipsa de atitudine din vestiar. "Guriță" consideră că elevii săi trebuie să se ridice la valoarea clubului pe care îl reprezintă.
În același timp, Contra a mărturisit că vor mai veni câțiva jucători în următoarea perioadă, pentru că altfel va fi greu să-și îndeplinească obiectivul: prezența în playoff.
"Nu m-am așteptat să jucăm așa slab. Paradoxul este că, în cele 3 zile petrecute împreună, nimic nu anunța un joc atât de slab. Știam că avem nevoie de multă muncă și multe schimbări. Le-am zis și lor, aici n-o să mai accept lipsa de atitudine și situația în care nu știu la ce club joacă.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Unii o să plece. Trebuie să găsim jucători care pot scoate Dinamo din anonimat. Au existat multe greșeli. N-am reușit centrările lucrate la antrenament. Sunt lucruri pe care, ca antrenor, nu poți să le previi. Crezi că dacă jucătorii sunt la Dinamo, au valoarea și personalitatea să fie la Dinamo.
Din păcate, azi am făcut un meci foarte slab. N-am antrenat vreodată o echipă care să nu tragă vreun șut pe poartă. Mă așteptam mai mult de la Sorescu, Fabbrini și ceilalți jucători de atac. Obiectivul meu este să ajung în playoff. Este exclus să lipsim de acolo. Au venit 3 jucători, marți vor mai veni 2. Sper să mai primim încă 4-5 jucători.", a declarat Cosmin Contra, la finalul meciului de la Ploiești.

Contra, înfrângere la revenirea pe banca lui Dinamo

Contra a venit cu planuri mari la Dinamo, însă jucătorii săi n-au reușit să scoată nici măcar un punct pe terenul formației care a încheiat pe ultimul loc în playout-ul Ligii 1, în stagiunea precedentă.
Chindia a avut prima mare ocazie a meciului de pe Stadionul "Ilie Oană" în minutul 33, când Yameogo a reluat periculos centrarea lui Neguț. Straton s-a aflat pe poziții și a intervenit miraculos. Același Yameogo a inițiat o fază superbă a gazdelor, în prelungirile primei reprize. Acesta i-a pasat în careu lui Tomas Diaz, apoi argentinianul l-a servit în fața porții pe Florea, care a trimis în plasă.
Dinamo a avut o șansă uriașă de egalare la începutul părții secunde, însă Sorescu a șutat mult peste poartă, dintr-o poziție excelentă. Același Diaz a reușit o nouă fază minunată, după ce l-a driblat pe Crețu. Șutul sud-americanului s-a dus însă puțin peste poarta "câinilor".
Contra a efectuat toate cele 5 schimbări în meciul de la Ploiești, însă noii intrați n-au reușit să schimbe jocul modest al lui Dinamo. S-a încheiat 1-0 pentru Chindia, care a obținut primele puncte ale sezonului.
Dinamo rămâne cu un singur punct după primele două etape din Liga 1, obținut în meciul cu Hermannstadt.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20