La formația pregătită de Dan Petrescu, internaționalul român va câștiga 30.000 euro pe lună, fiind cel mai mare salariu din Liga 1.
Chipciu a fost prezentat oficial la CFR astăzi și a acordat un interviu în care a vorbit despre decizia sa de a reveni în România:
"Mă simt destul de motivat. Sincer, am fost și emoționat când am interacționat cu jucătorii și cu stafful. Sunt pregătit pentru meciurile pe care le vom avea de jucat. Analizând ofertele pe care le-am avut, CFR a atins toate punctele care mă interesau pe mine. În principal, clar, familia, pentru că mi-era foarte greu să plec foarte departe de ea.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Reghecampf vrea un jucător de la CFR Cluj! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi
12/01/2022 LA 12:09
Clujul mi se pare echipa unde m-aș putea integra cel mai bine. Orașul e foarte frumos. Într-adevăr, erau oferte din Turcia, mai bune din punct de vedere financiar, dar am decis că CFR este echipa perfectă, ea jucând și în Europa și bătându-se la campionat.", a declarat Chipciu.
https://i.eurosport.com/2020/01/09/2749406.jpg

Chipciu: "Am renunțat la un salariu important"

Jucătorul de 30 de ani a recunoscut că a renunțat la un salariu uriaș pentru a reveni în țară, unde are șansa să evolueze constant:
"Am renunțat la salariul pe care îl aveam de luat la Anderlecht, era o sumă importantă. Într-adevăr, am renunțat pentru a avea posibilitatea de a juca și a avea din nou bucuria fotbalului. Dacă nu joci, nu te simți bine.", a mai spus Alexandru Chipciu.
Chipciu ar fi câștigat în Turcia un salariul anual între 500.000 și 600.000 de euro, o sumă mult mai mare decât ce va primi la CFR. Însă, dacă formația pregătită de Dan Petrescu își va îndeplini obiectivele, veniturile vor fi în jurul aceleiași sume.
Primul meci oficial al CFR-ului va fi pe 2 februarie, împotriva fostei echipe a lui Chipciu, FCSB.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
01/12/2021 LA 12:17
Fotbal
Chipciu, atac la mentalitatea românilor care-l acuză pe Rădoi: "Pițurcă ne califica, să ne hotărâm!"
18/10/2020 LA 08:55