"Avem mulți tineri între noi, sunt foarte ambițiosi, cred că o să apelăm la câțiva dintre ei, pentru că mai avem 4-5 jucători de bază nevindecați, cum ar fi Montini, Fabbrini, Popescu, Sin. Și așa ne-am organizat cu tinerii noștri furioși, care vor să se bată și să demonstreze că vor să fie jucători de valoare.
Am făcut un anternament, după atâta timp, sunt dornici să facă ceva cu mingea, să joace. Ei nu sunt aproape, pentru că au stat 14 zile în carantină, e foarte mult. Dar nu i-am văzut afectați foarte tare, prăbușiți. Au suportat efortul”, a declarat Mulțescu la DigiSport.
”Acum să vedem zilele astea, azi au venit cu plăcere după atâta timp, au încercat să stea mai mult decât ar trebui și totuși au arătat prospețime și dorința de a juca din nou fotbal.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 17 ORE
Suntem în cantonament. Dacă asta trebuie să facem, atunci trebuie să luăm toate măsurile pe care le putem lua să ajungem la ora jocurilor la cea mai bună formă posibilă", a adăugat el.

Gigi Mulțescu: "4-5 jucători nu se simt bine"

Gigi Mulțescu este totuși îngrijorat pentru unii dintre jucători au în continuare simptome.
"Deocamdată avem 4-5 jucători care încă nu se simt bine, au o stare de disconfort, ca să nu zic altfel. Noi așteptăm de la o zi la alta să ne vină vești bune și să revină la antrenament", a afirmat el.
Situația de la Dinamo este una extrem de dificilă. Câinii au șanse mici să se salveze de la retrogradare, dacă nu cumva LPF va propune în cele din urmă revenirea la un campionat cu 16 echipe, situație în care nu ar retrograda nimeni în acest sezon.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32