FCSB întâlneşte Rapid, duminică, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a primit niciun gol în această ediție de campionat. Are 10 puncte după primele patru etape, cu două mai mult decât vicecampioana României, FCSB.
Arbitrul Marian Barbu, care este oficial FIFA din toamna anului trecut, va conduce la centru meciul Rapid București – FCSB, din etapa cu numărul 5 din Liga 1. În noul sezon, Marian Barbu a mai stat la centru în confruntările Farul – Gaz Metan, scor 2-0 și FC Botoșani – UTA Arad, scor 2-1.

CCA a hotărât cine va arbitra derby-ul Rapid București – FCSB

Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 19 ORE
De-a lungul carierei sale în arbitraj, oficialul a mai fost arbitru la cinci meciuri în care a evoluat Rapid, toate în Liga 2. Pe FCSB a arbitrat-o doar de două ori, în sezonul trecut. Marin Barbu va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Bucsi Imre-Laszlo. Rezervă va fi Lucian Rusandu, iar observatori Aron Huzu şi Eduard Alexandru.
Numirea lui Marian Barbu vine ca o surpriză la meciul vedetă al acestei etape, probabil cel mai așteptat duel al debutului de sezon în Liga 1. Toată lumea se aștepta la numirea unui arbitru mult mai experimentat. Chiar și așa, arbitrul va trebui să gestioneze o presiune uriașă la meciul de mâine, mai ales că s-au vândut până acum peste 25.000 de bilete şi abonamente până sâmbătă dimineaţă, pentru meciul Rapid – FCSB, de pe Arena Naţională, de duminică.
Romanian Liga I
Rapid încearcă lovitura iernii în Liga 1! Giuleștenii vor un jucător cu 25 de selecții la națională
07/01/2022 LA 19:48
Romanian Liga I
Cum arată top 10 cei mai valoroși jucători U21 din Liga 1! FCSB, Craiova și Farul domină clasamentul
28/12/2021 LA 15:17