Ajuns la 35 de ani, Ciprian Deac continuă să fie un jucător de bază la CFR Cluj, echipă cu care a reușit să cucerească al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1.

#ETalks Lucian Goian știe care sunt secretele celui de-al 4-lea titlu consecutiv cucerit de CFR Cluj

Cu toate astea, mijlocașul a declarat că nu se mai gândește la echipa națională, fiind convins că există mulți jucători mai valoroși decât el în acest moment.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM 10 ORE
"Din câte am văzut eu lista, cu nu știu câți jucători..., nu am fost pe acea listă, deci nu are rost să mă mai gândesc! Eu cred că în România sunt mulți jucători buni, plus că eu cred că nu mai pot ajuta naționala.
Ar fi bine pentru jucătorii tineri să meargă acolo, îi va ajuta în viitor. Eu am mare încredere în generația care vine, sunt jucători talentați, care în scurt timp vor ajunge la echipe mari din Europa.", a declarat Deac ]ntr-un interviu pentru Digi Sport.
Ciprian Deac: "Sunt mulți jucători peste mine, pe postul meu"
Deac a menționat că nu va refua eventualele convocări, însă e convins căsunt mulți fotbaliști mai buni pe postul său, menționându-i pe Dennis Man, Olimpiu Moruțan sau Darius Olaru.
"Nu voi refuza convocările, dar îmi place să fiu realist și să-mi cunosc limitele. Sunt mulți jucători peste mine, pe postul meu, care pot ajuta mai mult naționala. Man, Moruțan, Olaru, jucători foarte buni, sunt mulți. Îmi place foarte mult Petrila, mă bucur că va reveni la noi. Nu aș vrea să uit pe cineva. România are potențial și nu-mi fac probleme.", a dăugat Deac.
Ciprian Deac a debutat la echipa națională în martie 2010, într-un amical cu Israel. De atunci, mijlocașul a adunat 26 de meciuri în tricoul primei reprezentative, marcând 4 goluri. Ultima apariție a lui Deac sub tricolor a fost în toamna anului trecut, în meciul pierdut de România contra Austriei (0-1), în Liga Națiunilor.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
IERI LA 10:35