Ajuns la 35 de ani, Ciprian Deac continuă să fie un jucător de bază la CFR Cluj, echipă cu care a reușit să cucerească al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1.

#ETalks Lucian Goian știe care sunt secretele celui de-al 4-lea titlu consecutiv cucerit de CFR Cluj

Cu toate astea, mijlocașul a declarat că nu se mai gândește la echipa națională, fiind convins că există mulți jucători mai valoroși decât el în acest moment.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
"Din câte am văzut eu lista, cu nu știu câți jucători..., nu am fost pe acea listă, deci nu are rost să mă mai gândesc! Eu cred că în România sunt mulți jucători buni, plus că eu cred că nu mai pot ajuta naționala.
Ar fi bine pentru jucătorii tineri să meargă acolo, îi va ajuta în viitor. Eu am mare încredere în generația care vine, sunt jucători talentați, care în scurt timp vor ajunge la echipe mari din Europa.", a declarat Deac ]ntr-un interviu pentru Digi Sport.
Ciprian Deac: "Sunt mulți jucători peste mine, pe postul meu"
Deac a menționat că nu va refua eventualele convocări, însă e convins căsunt mulți fotbaliști mai buni pe postul său, menționându-i pe Dennis Man, Olimpiu Moruțan sau Darius Olaru.
"Nu voi refuza convocările, dar îmi place să fiu realist și să-mi cunosc limitele. Sunt mulți jucători peste mine, pe postul meu, care pot ajuta mai mult naționala. Man, Moruțan, Olaru, jucători foarte buni, sunt mulți. Îmi place foarte mult Petrila, mă bucur că va reveni la noi. Nu aș vrea să uit pe cineva. România are potențial și nu-mi fac probleme.", a dăugat Deac.
Ciprian Deac a debutat la echipa națională în martie 2010, într-un amical cu Israel. De atunci, mijlocașul a adunat 26 de meciuri în tricoul primei reprezentative, marcând 4 goluri. Ultima apariție a lui Deac sub tricolor a fost în toamna anului trecut, în meciul pierdut de România contra Austriei (0-1), în Liga Națiunilor.
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la CFR Cluj are oferte din Germania și Spania! Reacția lui Dan Petrescu
12/01/2022 LA 13:49