„Am vorbit cu Pablo Cortacero de sărbători. Chiar îşi făcea planuri când vine în România, cu noul staff, cu alţi oameni. Nu m-am mai întâlnit cu o astfel de persoană care să-mi spună că lucrurile vor fi atât de bine, că va reuşi să redreseze clubul, că va reuşi să vină cu o nouă strategie performantă, atât din punct de vedere administrativ, cât şi tehnic.
Omul pare să aibă un plan, cel puţin aşa îmi spune de fiecare dată. Aş fi dezamăgit să nu reuşească şi toate lucrurile să fie o minciună”, a declarat Marica la TelekomSport.

Jerry Gane a primit noi promisiuni că vor intra banii

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a declarat că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar l-au asigurat că până vineri vor fi achitate o parte din restanțele salariale, însă a avertizat că situația este gravă.
Eu am avut o discuție cu Dorin Șerdean și Cornel Țălnar. Ei ne-au spus că până la sfârșitul săptămânii vor plăti ceva, unul sau două salarii. Nu știu de unde vin banii. E foarte grav dacă nu intră. Nu știu ce decizie vom lua. Există o stare mare de îngrijorare. Băieții au rămas fără bani de sărbători, lucrurile nu mai pot continua așa
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11