Avem deja confirmarea oficială privind fuziunea dintre Viitorul și Farul iar astăzi clubul lui Gică Hagi a emis un comunicat oficial în care a anunțat o conferință de presă care va avea loc săptămâna viitoare, atunci când va fi prezentat proiectul.

Comunicatul oficial al Viitorului

„Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean - Împreună suntem mai puternici - prin care ne dorim să fim cei mai buni!
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 15 ORE
Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.
Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim", au informat constănțenii.
Gică Popescu a informat anterior că echipa se va numi Farul și va juca, temporar, la Ovidiu.
Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul.
ENTITATEA COMUNĂ VA JUCA LA OVIDIU, DAR CNI VREA SĂ FACĂ UN STADION DE 18 MII DE LOCURI LA CONSTANȚA. FUZIUNEA SE POATE ÎNTÂMPLA ȘI DIN ACEST SEZON, NOI NE VOM PĂSTRA STRUCTURA MANAGERIALĂ ȘI ECHIPA SE VA NUMI FARUL CONSTANȚA, ASTA VA FI SINGURA SCHIMBARE
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36