Avem deja confirmarea oficială privind fuziunea dintre Viitorul și Farul iar astăzi clubul lui Gică Hagi a emis un comunicat oficial în care a anunțat o conferință de presă care va avea loc săptămâna viitoare, atunci când va fi prezentat proiectul.

Comunicatul oficial al Viitorului

„Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean - Împreună suntem mai puternici - prin care ne dorim să fim cei mai buni!
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.
Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim", au informat constănțenii.
Gică Popescu a informat anterior că echipa se va numi Farul și va juca, temporar, la Ovidiu.
Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul.
ENTITATEA COMUNĂ VA JUCA LA OVIDIU, DAR CNI VREA SĂ FACĂ UN STADION DE 18 MII DE LOCURI LA CONSTANȚA. FUZIUNEA SE POATE ÎNTÂMPLA ȘI DIN ACEST SEZON, NOI NE VOM PĂSTRA STRUCTURA MANAGERIALĂ ȘI ECHIPA SE VA NUMI FARUL CONSTANȚA, ASTA VA FI SINGURA SCHIMBARE
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20