”Nu știu dacă s-a trimis ce trebuia să se trimită din partea avocatului meu. Sunt în continuare la Dinamo, dar nu știu când se va trimite acea notificare cu încheierea contractului.
Când se va trimite, voi fi liber. Se va întâmpla astăzi. Am făcut azi antrenament, da, încă eram sub contract cu echipa. Mâine, probabil mă voi duce să-mi iau la revedere de la jucători”, a declarat Contra la DigiSport.

Comunicatul PCH

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Astfel, fanii au reacționat rapid, consdierând că situația se precipită la Dinamo. PCH a făcut apel la fani să fie pregătiți să susțină financiar echipa.
”Deși echipa mare se destramă, spaniolii au încercat astăzi să facă schimbări la echipa secundă și la grupele de copiii și juniori. Astfel, Emil Ursu, Gheorghe Mihali si Ionel Augustin au fost chemați pentru a li se comunica rezilierea contractelor. CÂINII însă nu au recunoscut autoritatea celor care au luat aceasta decizie și implicit au contestat decizia, fiind prezenți la antrenamentul de la ora 14:00.
După cum știți deja, prin DDB am strâns ceva bani pentru jucători și pentru angajații de la Săftica. Am reușit să aducem și medic la echipă pe ultima sută de metri, pentru a anula riscul ca echipa să piardă la masa verde”, se arată în comunicat.
”Deși șansele sunt minime, facem tot ce depinde de noi pentru a-l convinge pe Contra să își amâne plecarea măcar câteva zile!”, au precizat fanii.
”Situația e dramatică, așadar, iar lucrurile se precipită. Dintr-o anumită parte a presei se sugerează faptul că Negoiță controlează clubul în continuare. Adevărul este că nu știm, e posibil orice, vedeți bine, trăim vremuri aiuritoare. Speculația însă nu prea are sens, pentru că Negoiță nu ar fi avut nevoie de cineva ca să bage clubul în faliment, Negoiță îl băgase deja, doar știți bine că fără banii adunați de suporteri Dinamo ar fi fost deja PA”, susține PCH.
Dar suntem cu adevărat pregătiți dacă banii promiși tot nu vin și se oficializează dezastrul? Nimeni nu ne va ajuta, dacă nu suntem dispuși să o facem noi!
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58