UPDATE
Potrivit gsp.ro, Constantin Budescu a semnat deja cu saudiții de la FC Damac, unde va ajunge din postura de jucător liber de contract.
"Budescu pleacă, e sigur. A semnat în Arabia. A ajuns la un acord cu domnul Niculae pentru a părăsi echipa din postura de jucător liber de contract. Clubul nu ia nimic", a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei.
Romanian Liga I
Grigore Turda, tot mai aproape de FCSB! "Nu mă pot împotrivi transferului"
ACUM 16 ORE
Știrea inițială
Inițial s-a discutat că Budescu ar putea reveni la FCSB, însă datele problemei au fost date peste cap.
Acum, Constantin Budescu se pregătește pentru o nouă aventură în Arabia Saudită, acolo unde a mai jucat în sezonul 2018/2019, la Al Shabab. Potrivit presei locale, mijlocașul ofensiv al Astrei s-a înțeles cu Damak FC pentru un contract până la finalul sezonului, urmând să încaseze, per total, 600.000 de euro.

Constantin Budescu, aproape de revenirea în Arabia Saudită! Românul s-ar fi înțeles cu Damak FC

Azi-noapte, Damak FC a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj prin care lasă de înțeles că transferul lui Budescu este aproape să fie finalizat.
Intrat în ultimele 5 luni de contract cu Astra, Budescu va semna cu formația saudită din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul român va încasa 600.000 de euro doar până la vară, având apoi posibilitatea să-și prelungească înțelegerea pe încă un an.
După 17 etape, Damak se află pe penultimul loc în Arabia Saudită, la 5 puncte sub linia retrogradării.
În prima sa perioadă petrecută în campionatul saudit, la Al Shabab, Budescu a marcat 8 goluri și a oferit 5 assist-uri în 24 de apariții. În sezonul actual, la Astra, mijlocașul de 31 de ani a contribuit la 17 goluri în primele 18 etape din Liga 1: 8 goluri înscrise și 9 pase decisive.
Romanian Liga I
FCSB ar fi anunțat FRF că nu se poate prezenta la meciul cu Voluntari. Meci pierdut la masa verde
25/10/2021 LA 14:38
Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
25/10/2021 LA 08:38